Portugalac stopirao transfer

Cristiano Ronaldo zabranio čelnicima Real Madrida dovođenje planiranog velikog ljetnog pojačanja


Slaven Knežević
17.04.2018.18:00
Cristiano Ronaldo zabranio čelnicima Real Madrida dovođenje planiranog velikog ljetnog pojačanja
Getty Images

sažeto

Cristiano Ronaldo navodno se usprotivio želji predsjednika Real Madrida Florentina Pereza da na ljeto dovede Rominog vratara Alissona Beckera


Slaven Knežević
17.04.2018.18:00

Real Madrid želi ojačati svoje redove i na ljeto se sprema na lov na pojačanja. Kao jedna od pozicija koju bi voljeli osnažiti spominje se i pozicija vratara. Florentino Perez nedavno je rekao kako je kraljevskom klubu zanimljiv vratar Rome Alisson Becker, no izgleda da od tog transfera neće biti ništa.

Iako je Becker privukao pozornost najvećih klubova dobrim obranama ove sezone, Realova vrata će mu zatvoriti najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. Prema pisanju španjolskog Don Balona, Ronaldo je zabranio čelnicima Reala odvođenje Rominog vratara.

U tesktu stoji kako je Portugalac u odličnim odnosima sa sadašnjim prvim vratarom Reala Keylorom Navasom za kojeg smatra da je svjetska klasa pa njegova zamjena također mora biti vrhunski golman.

Real je bacio oko i na Jana Oblaka i Marc-Andrea ter Stegena, no njih dvojica igraju u Atletico Madridu i Barceloni pa je teško da će ih najveći rivali prepustiti Realu. Ostaje još David De Gea iz Manchester Uniteda, a upravo je Španjolac Ronaldov prvi odabir ako klub već mora mijenjati Navasa.

nogomet

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

transferi

Alisson Becker

Keylor Navas

David De Gea

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter