VIDEO: Trener Dinama nakon napada

Cvitanović emotivno poručio: Pucajte u mene, ali čist sam kao suza!


Vjekoslav Paun
21.09.2017.14:00
Cvitanović emotivno poručio: Pucajte u mene, ali čist sam kao suza!
Cropix

sažeto

"Ja želim biti samo nogometni trener. Ako hoćeš oduzeti moju strast i ljubav prema nogometu i uspjehu u nogometu, onda uzmi pištolj i pucaj mi ovdje, direkt", poručio je Mario Cvitanović


Vjekoslav Paun
21.09.2017.14:00

Mario Cvitanović obratio se medijima iz Maksimirske 128 nakon što su ga nepoznati napadači napali ispred svoje zgrade u Trnju...

"Moj život je nogomet i on se s trenerskog gledišta može oglasiti kao dobar ili loš. No, emocija, ljubav i posvećenost cilju da budemo prvaci ne može se oduzeti. To nikako. Moj privatni život je čist kao suza. Tu nema ni jedne tamne točke.", rekao je Mario i nastavio:

"Moj odnos s igračima je odličan i to pokazuju njihove reakcije jučer i danas. Ja želim da Dinamo bude dobar i da bude prvak. Ja želim biti samo nogometni trener. Ako hoćeš oduzeti moju strast i ljubav prema nogometu i uspjehu u nogometu, onda uzmi pištolj i pucaj mi ovdje, direkt. Bez riječi. Ja samo gotov".

Nakon njega se novinarima obratio Dinamov direktor za sigurnost Krešimir Antolić koji je također osudio napad na njihovog trenera.

"Volio bih da svako od vas danas zamisli kako bi to bilo da dođe danas s posla i da bude napadnut od dva retardirana idiota koji su vas zamaskirani napali jer ste nešto napisali ili rekli. PU Zagrebačka je najbolja policijska jedinica u državi i ako će to htjeti, riješit će ovaj slučaj. Naš trener nema nikakve mrlje na životu i ovo možemo gledati samo u kontekstu svega što se događa oko Dinama i ovo ne možemo gledati odvojeno od pokušaja likvidacije Zdravka Mamića.", rekao je Antolić.

Upitan jesu li poduzeli kakve sigurnosne mjere, Antolić je rekao da jesu jer ne mogu čekati institucije da reagiraju.

"Zašto se dopušta da nekom pojedincu padne na pamet da napada nekog dok se vraća s posla, to je pitanje za druge. Nadam se da policija unutar jasnih zakonskih ovlasti može riješiti".

Podijeli članak