VIDEO: PEP MU JE BRZO URNEBESNO ODGOVORIO

Dani Alves otkrio da mu je igranje pod Guardiolom bilo draže od seksa, htio mu se i vratiti, ali obitelj ga je spriječila


100posto
10.11.2018.11:00
Dani Alves otkrio da mu je igranje pod Guardiolom bilo draže od seksa, htio mu se i vratiti, ali obitelj ga je spriječila
Jan Kruger/Getty Images

sažeto

Španjolski trener nije se dao smesti kad su ga pitali da prokomentira usporedbu


100posto
10.11.2018.11:00

Gledanje dobrog nogometa kod mnogih izaziva dodatni rad hormona sreće i ugodnih osjećaja, pa ćemo se voditi tom pretpostavkom pokušavajući shvatiti izjavu slavnog brazilskog beka Danija Alvesa, koji je čak osam godina karijere proveo u Barceloni, među kojima i one četiri dok je na klupi "blaugrane" bio Pep Guardiola.

"Igranje pod Guradiolom bolje je od seksa!", ispalio je 35-godišnji Brazilac, koji danas igra za PSG, u razgovoru za Sky Sports.

Objasnio je da mu se želio pridružiti u Manchester Cityju kad je prošle godine odlazio iz Juventusa, ali odluka u novom klubu bila je na cijeloj obitelji, pa je očito shvatio da mu je obitelj važnija od samog seksa.

A kako je Pep reagirao na usporedbu? Nije trebalo dugo čekati, pitali su ga na press-konferenciji samo nekoliko sati kasnije što misli o tome. Prema izrazu lica vidi se da mu je bilo malo neugodno, ali je kroz osmijeh ipak jasno dao do znanja da se ne slaže.

"Draži mi je seks... Daleko."

Iako mu je drago čuti da ga igrači vole, Španjolac je svjestan da Alvesovo mišljenje nije univerzalno.

"Velik je popis igrača koji me vole, poput Danija, ali ima i drugih, u Švedskoj i drugdje, koji me ne vole toliko", rekao je Guardiola, očito misleži na Zlatana Ibrahimovića, s kojim se sukobljavao u jedinoj Ibrinoj godini na Nou Campu.

"To se obično događa kad ne igraju puno, onda nisu moji veliki fanovi. Pokušaš ih uvjeriti, nekad uspije, a nekad ne."

seks

Manchester City

Pep Guardiola

Dani Alves

newsletter

Prijavite se na Newsletter