Kakvo priznanje za mlade Dinamove zvijezde

Dani Olmo i Damian Kadzior uz bok Messiju i Ronaldu: Modri napokon zaslužili mjesto među najboljima na svijetu


100posto
26.02.2019.11:00
Dani Olmo i Damian Kadzior uz bok Messiju i Ronaldu: Modri napokon zaslužili mjesto među najboljima na svijetu
Getty Images

sažeto

Dani Olmo i Damian Kadzior dobili su ocjene 99 na FIFA Ultimate Team karticama kao nagradu što igraju popularni serijal


100posto
26.02.2019.11:00

Dinamove uzdanice i jedni od najvažnijih igrača modrih u ekipi koja je izborila proljeće u Europi i dominira HNL-om, Dani Olmo i Damian Kadzior, dobili su posebno priznanje od Electronic Artsa.

Naime, modri je dvojac uvršten u FIFA Ultimate Team i obojica su dobili maksimalnih 99. Zagrebački sastav je na službenoj Facebook stranici otkrio kako mlade zvijezde slobodno vrijeme provode uz FIFA 19, a taj trud van terena im se očito isplatio.

EA Sports je njihovu vjernost serijalu nagradio novim FUT karticama i maksimalnim ocjenama 99. Tvorci popularne nogometne simulacije tako stimuliraju profesionalne nogometaše koji igraju baš njihov serijal.

Ovu specijalnu karticu dobili su samo njih dvojica pa ako na nekom od virtualnih terena sretnete Olma ili Kadziora s ocjenom 99 možete biti sigurni da je riječ upravo o njima dvojici s druge strane kontrolera jer ostali igrači FIFA-e ne mogu doći do tih kartica.

Inače, Olmo i Kadzior su najbolje ocijenjeni igrači Dinama u FIFA-i. Poljak ima ocjenu 77, dok mladi Španjolac ima 75. Nastave li dominirati u HNL-u i nizati sjajne europske rezultate, uskoro bi se mogli približiti ocjenama koje su dobili u specijalnom izdanju.

esport

Dani Olmo

FIFA 19

Damian Kadzior

FIFA Ultimate Team

newsletter

Prijavite se na Newsletter