KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKU SKUPINU

Davis Cup: Čilić otvara protiv Gonzaleza, a zatim debitira Viktor Galović


HINA
14.09.2017.17:50
Davis Cup: Čilić otvara protiv Gonzaleza, a zatim debitira Viktor Galović
Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Ždrijeb u Bogoti odlučio je da u petak prvi meč okršaja Kolumbije i Hrvatske igraju Čilić i Gonzalez, a drugi Galović i Giraldo


HINA
14.09.2017.17:50

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić otvorit će protiv Kolumbijca Alejandra Gonzaleza dvoboj za plasman u Svjetsku skupinu Davis Cupa 2018., dok će u drugom pojedinačnom dvoboju u petak debitant Viktor Galović odmjeriti snage s najbolje plasiranim domaćim igračem Santiagom Giraldom, odlučeno je ždrijebom održanim u četvrtak u Bogoti.

Hrvatski izbornik Željko Krajan je za subotnju igru parova nominirao Nikolu Mektića i Franka Škugora, a njegov kolumbijski kolega Pablo Gonzalez postavio je Juana Sebastiana Cabala i Alejandra Fallu.

U nedjelju su na rasporedu uzvratni pojedinačni dvoboji Čilić - Giraldo i Galović - Gonzalez. Naravno, izbornici imaju pravo promijeniti svoje nominacije za subotnju igru parova, kao i za nedjeljne dvoboje, sve do sat vremena prije zakazanog početka dvoboja.

Mečevi se igraju na improviziranom zemljanom terenu u prostoru u kojem su se održavale koride, a kapacitet stadiona je oko 8000 mjesta.

Sva tri dana predviđeni početak mečeva je u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Marin Čilić

Davis cup

Kolumbija

Željko Krajan

Viktor Galović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter