Hrvat je okosnica nove ekipe

Direktor Milana oduševljen Kalinićem: 'Ponosni smo što smo ga uspjeli dovesti'


Slaven Knežević
23.08.2017.10:05
Direktor Milana oduševljen Kalinićem: 'Ponosni smo što smo ga uspjeli dovesti'
AC Milan

sažeto

Nikola Kalinić napokon je stigao u Milan, a direktor talijanskog prvoligaša nije skrivao oduševljenje novim napadačem 


Slaven Knežević
23.08.2017.10:05

Direktor Milana Marco Fassone rekao je da je klub dolaskom Nikole Kalinića završio ovosezonsku kupovinu, te pohvalio našeg reprezentativca. S njim je Milan dobio pravog iskusnog vojnika.

"S Nikolom smo dobili sve što smo htjeli. Doveli smo 11 igrača ove godine, a dolazak Kalinića bila je duga i komplicirana priča. Ovdje smo i možemo ju ispričati jer je Kalinić toliko želio postati dio Milana. On oduvijek bezgranično voli Milan i to nam je omogućilo da uđemo u pregovore s Fiorentinom", rekao je Fassone pa dodao:

"On je igrač kakvog smo htjeli. Ima iskustvo i kvalitetu. Uvijek smo željeli imati raznolikost, a Kalinić je dio kostura ekipe s Bonuccijem i Bigliom. On upotpunjava ekipu. Napokon smo uspjeli i jako smo ponosni što smo ga doveli", zaključio je Fassone.

"Ne osjećam pritisak. Samo sam fokusiran na to kako trebam igrati. Jako sam sretan što sam ovdje. Obećavam da ću dati sve od sebe da pobijedim. Spreman sam se žrtvovati. Moj broj je inače broj 9, ali ima ga Andre Silva. Odabrao sam sedmicu jer je bila slobodna", rekao je Kalinić na predstavljanju.

nogomet

Serie A

Milan

Nikola Kalinić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter