Kakva bomba iz Italije

Dogovoren sastanak: Roma stiže u Zagreb s milijunima u namjeri da kupi najvrijedniji eksponat Dinama


Slaven Knežević
18.12.2017.16:30
Dogovoren sastanak: Roma stiže u Zagreb s milijunima u namjeri da kupi najvrijedniji eksponat Dinama
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Ante Ćorić mogao bi ove zime Zagreb zamijeniti Rimom. Predstavnici talijanskog prvoligaša Rome dolaze ovaj tjedan u Zagreb kako bi s Antinim ocem pregovarali o transferu


Slaven Knežević
18.12.2017.16:30

Jedan od najvrjednijih eksponata Dinama, Ante Ćorić, ove bi zime mogao otići iz Dinama. Za usluge 20-godišnjeg veznjaka zainteresirani su brojni europski velikani, no izgleda da je Roma odlučila napraviti prvi korak.

Prema pisanju Pagine Romaniste Roma je poslala svoje izaslanike kako bi se ovaj tjedan susreli s Antinim ocem i izvidjeli kakve su šanse da Dinamo pusti igrača u Rim. Osim Rome, za njega su se raspitivali i Liverpool, Manchester City, Juventus i Sampdoria, a rimski velikan želi ih sve preduhitriti i Antu odvesti na Olimpico.

Ćorić je ove sezone u Dinamovom dresu odigrao tek 12 utakmica, odnosno 490 minuta, u kojima je postigao tri gola i dvije asistencije. Nakon što je Dinamo ispao iz Europe od Skenderbeua, trener Mario Cvitanović prestao je ozbiljno računati na Ćorića pa u Rimu vjeruju da bi ga Dinamo rado prodao.

Iako je prošle godine vrijedio preko 20 milijuna eura, ove sezone Dinamo bi ga mogao pustiti za 10-15 milijuna što bi bio odličan posao za modre.

nogomet

Dinamo

Serie A

transfer

Roma

Ante Ćorić

Podijeli članak