VIDEO: 'U SRCU 13. NASLOVA'

Dokumentarac otkrio posljednje Ronaldove riječi Luki Modriću i suigračima uoči finala Lige prvaka


Toni Horvat
07.09.2018.19:00
Dokumentarac otkrio posljednje Ronaldove riječi Luki Modriću i suigračima uoči finala Lige prvaka
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

sažeto

Real Madrid objavio je foršpan za dokumentarac 'U srcu trinaestog', koji će prikazati idućeg četvrtka na klupskoj televiziji


Toni Horvat
07.09.2018.19:00

Posljednja utakmica Cristiana Ronalda za Real Madrid bio je finale Lige prvaka protiv Liverpoola, a u četvrtak će na klupskoj televiziji biti prikazan dokumentarac "U srcu trinaestog", koji prati put "kraljeva" do te 13. titule europskog prvaka.

U objavljenom foršpanu za film otkrivene su posljednje riječi slavnog Portugalca prije te utakmice, kojima je nabrijao Luku Modrića i ostale suigrače, a nakon toga prepustio je riječ kapetanu Sergiju Ramosu, nakon kojih su realovci "poletjeli".

"Igrajmo, pobijedimo i ispišimo povijest tri puta taredom", rekao je Ronaldo suigračima, a prema trećoj uzastopnoj europskoj kruni usmjerio ih je Ramos:

"Uživajmo u još jednom finalu i učinimo to za sve koji su nas podupirali na ovom putu. Idemo po pobjedu! Idemo!", povikao je Ramos, nakon čega su se svi okupili u krugu uz tradicionalni uzvik: "Jedan, dva, tri, Madrid!"

Ozljeda Mohameda Salaha i dvije velike pogreške golmana Lorisa Kariusa definitivno su pomogle Realu u tom finalu, kao i spektakularna golčina Garetha Balea. Ronaldo se tada nije upisao u strijelce, a još čeka i prvi gol u dresu novoga kluba, Juventusa...

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

Luka Modrić

finale

govor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter