LOŠE VIJESTI IZ SPLITA

Domagoj Duvnjak izgubljen za prvi dio prvenstva, trajanje oporavka sasvim je neizvjesno


Toni Horvat
13.01.2018.17:45
Domagoj Duvnjak izgubljen za prvi dio prvenstva, trajanje oporavka sasvim je neizvjesno
Ante Cizmic / CROPIX

sažeto

Lino Červar najavio je da će umjesto Duvnjaka za prvi krug pozvati jednog od šestorice igrača koji su otpali s popisa neposredno prije početka EP-a


Toni Horvat
13.01.2018.17:45

Na najavljenoj konferenciji za medije u ranim poslijepodnevnim satima još nije bilo konkretnih vijesti, znalo se samo da one neće biti dobre. Ni sad se još ne zna koliko je ozbiljna ozljeda Domagoja Duvnjaka zadobivena u samoj završnici utakmice sa Srbijom na startu EP-a u Hrvatskoj, ali zna se da u Splitu više neće igrati.

"Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenutcima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija", izvijestio je izbornik Lino Červar, a prenosi službena stranica Hrvatskog rukometnog saveza.

Šef liječničkog tima hrvatske reprezentacije dr. Krešimir Rotim iznio je zasad poznate detalje.

"Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonanciju, utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost", rekao je dr. Rotim.

Dakle, na nedjeljnom okršaju s Islandom, kao ni u utorak protiv Švedske, Hrvatska neće moći računati na svojeg najboljeg igrača, a nema nikakvih garancija da će Duvnjak uopće više igrati na ovom EP-u...

Kasnije navečer Červar je objavio da je umjesto Duvnjaka u reprezentaciju pozvao Denisa Buntića, koji može igrati već u nedjelju protiv Islanda.

ozljeda

hrvatska rukometna reprezentacija

EP 2018.

Lino Červar

Domagoj Duvnjak

Podijeli članak