OKUPILI SE 'KOCKASTI'

Domagoj Vida nije trenirao, ali u HNS-u su uvjereni da će za petak biti spreman


Toni Horvat
20.03.2017.22:20
Domagoj Vida nije trenirao, ali u HNS-u su uvjereni da će za petak biti spreman
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Svakog dana Ante Čačić dobije novu lošu vijest vezanu za braniče hrvatske reprezentacije. Vida je u Zagreb stigao s neugodnim hematomom, ali pregled je pokazao da ozljeda nije ozbiljna


Toni Horvat
20.03.2017.22:20

Iako je nakon ozljeda Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka izgledalo kao da Ante Čačić na utakmici protiv Ukrajine u petak neće moći računati ni na Domagoja Vidu, pregled je pokazao da ozljeda nije toliko alarmantna te u HNS-u vjeruju da će branič kijevskog Dinama biti spreman.

Na okupljanju se Vida pojavio s natečenom nogom zbog udarca koji je dobio na utakmici ukrajinske lige protiv Černomoreca u petak. Jutro poslije probudio se s neugodnim hematomom. No nasreću, stanje nije vrlo ozbiljno.

"Domagoj Vida obavio je magnetsku rezonanciju koja je pokazala očekivano stanje nakon zadobivenog udarca. Liječnička služba optimistična je oko nastupa u petak", objavio je HNS.

Vida u ponedjeljak nije trenirao s ostatkom momčadi nego je s Kalinićem odradio manje zahtijevni kondicijski trening, ali u stožeru očekuju da će se već u utorak ili najkasnije srijedu pridružiti ostalima.

Njegov izostanak bio bi zaista ogroman udarac za našu reprezentaciju, budući da su već otpali standardni braniči Ćorluka i Vrsaljko, a kad se uzme u obzir da se Darijo Srna oprostio od reprezentacije, to bi značilo da protiv Ukrajine u obrani neće biti niti jednog od braniča koji su iznijeli najveći teret na lanjskom Euru u Francuskoj.

Na treningu se okupilo dosta navijača, lovaca na autograme i selfieje, a najpopularnije "lovine" očekivano su bili Modrić, Rakitić i Mandžukić.

hrvatska nogometna reprezentacija

Domagoj Vida

okupljanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter