FOTO: PRVENSTVENO ZA ŽENSKE OČI

Duhovi iz prošlosti: Sergio Ramos potpuno gol na naslovnici propalog španjolskog časopisa


100posto
11.01.2018.19:30
Duhovi iz prošlosti: Sergio Ramos potpuno gol na naslovnici propalog španjolskog časopisa
Reuters

sažeto

Da ne kažete da ne mislimo na ženski dio publike, evo golog Sergia Ramosa


100posto
11.01.2018.19:30

Ako u istom tekstu imamo sport i golotinju, obično je "junakinja" neka sportašica ili djevojka, supruga, sestra nekog sportaša. Ovaj put imamo nešto i za ženski dio publike.

Španjolski mediji ovih dana tuguju za časopisima Tiempo i Interviu, koji se gase zbog neisplativosti, kao i brojna druga tiskana izdanja diljem svijeta.

Konkretno, As je podsjetio kako je Interviu u 42 godine postojanja za naslovnicu do gola skinuo mnoge poznate ličnosti, među kojima je bilo i sportaša, a najpoznatiji među njima aktualni je kapetan Real Madrida.

Te 2004. Sergio Ramos imao je samo 18 godina i još je igrao za Sevillu, nije bio ni izbliza poznat kao danas. Ali, eto, 14 godina kasnije Ramos je jedan od najslavnijih braniča svijeta, a Španjolci su ga sad pokazali u izdanju u kakvom ga još nismo vidjeli. A one koji jesu vjerojatno nije bilo previše briga za nekoga klinca iz Seville.

Prvi goli nogometaš na naslovnici Interviua bio je Migueli, branič koji je 70-ih i 80-ih proveo 15 godina u Barceloni, a na njoj je u "rođendanskom odijelu" bio je Dmitri Piterman, luckasti ukrajinski bogataš koji je 2003. kupio većinski udio u Racing Santanderu i odmah se postavio na mjesto trenera, pa kad ga je La Liga kaznila, kupio je Alaves, no ni ta avantura nije dugo trajala.

Real Madrid

Sevilla

Sergio Ramos

naslovnica