Kakav gaf NBA zvijezde

Durant htio biti faca i obraniti se na Twitteru, a na kraju je ispao 'potpuni idiot'


Slaven Knežević
20.09.2017.14:00
Durant htio biti faca i obraniti se na Twitteru, a na kraju je ispao 'potpuni idiot'
Reuters

sažeto

Kevin Durant mislio je da koristi lažni profil pa se okomio na bivšeg trenera i suigrače. Na njegovu žalost, napravio je to s pravim profilom


Slaven Knežević
20.09.2017.14:00

Kevin Durant je aktualni NBA prvak i najbolji igrač finala, ali na društvenim mrežama se ne snalazi toliko dobro kao na parketu. Njegov prelazak u Golden State Warriorse izazvao je brojne reakcije fanova koji su Kevina zbog tog transfera kritizirali.

Brojni napadi na društvenim mrežama naveli su Duranta da se brani na Twitteru, no to je odlučio napraviti s lažnim profilom. Možda bi se i izvukao da se slučajno nije ulogirao pod vlastitim imenom i stao u obranu samog sebe u trećem licu.

“Nije mu se svidjela organizacija kluba i igranje za Billyja Donovana. Momčad mu nije dovoljno dobra, bili su samo on i Russell Westbrook”, branio je Durant samog sebe uvjeren da piše pod drugim imenom, te dodao kako je Westbrook jedini suigrač koji je nešto vrijedio u Oklahomi, a ostatak momčadi nije imao šansu za osvajanje titule.

Durantov potez u kojem je izvrijeđao bivšeg trenera i suigrače izazvao je bijes navijača, pa se igrač ispričao kad je shvatio što je napravio.

"Ispao sam potpuni idiot. Twitter koristim za komunikaciju s navijačima, a kada pričamo o košarci, onome što volim, onda to zna otići predaleko. Žao mi je što sam uvrijedio bivšeg trenera i Oklahomu. Bilo je to idiotski s moje strane. Ispričavam se. Volim te ljude i nisam ih htio povrijediti. U početku je sve to bila šala, radio sam to cijelo ljeto. Nisam spavao dva dana i dvije noći. Nisam jeo. Jako sam ljut na sebe", rekao je Durant.

NBA

košarka

twitter

Kevin Durant

idiot

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter