FOTO: Svi se sprdaju s njima

Dva nogometaša Barcelone u središtu skandala: Ovakve glumce svijet još nije vidio, htjeli prevariti suca i pali kao pokošeni!


Vjekoslav Paun
11.01.2019.11:30
Dva nogometaša Barcelone u središtu skandala: Ovakve glumce svijet još nije vidio, htjeli prevariti suca i pali kao pokošeni!
Screenshot/Youtube

sažeto

Obojica su htjela natjerati suca da pomisli kako ih je napadač domaće momčadi "pokosio", ali čini se da su ipak malo pretjerali, dramatičnost je ipak bila u stilu kao da ih je nokautirao Mike Tyson


Vjekoslav Paun
11.01.2019.11:30

"Sramotno ponašanje", jedan od komentara.

"Ma ovo je upravo ono što nedostaje Hollywoodu!", drugi je bio precizniji.

Tema su nogometaš i vratar Barcelone Sergio Busquets i Jasper Cillessen i njihova scena koja "obara servere". Obojica su, u jednoj od situacija u utakmici kupa protiv Levantea, izveli krajnje sramotan potez.

Obojica su htjela natjerati suca da pomisli kako ih je napadač domaće momčadi "pokosio", ali čini se da su ipak malo pretjerali, dramatičnost je ipak bila u stilu kao da ih je nokautirao Mike Tyson!

"Ma jel vi to trenirate? Vidi ih, obojica još na istu stranu odletjela", našalio se jedan fan.

"Ma dižite se gore, kreteni jedni", nema niti najmanje tolerancije drugi fan.

"Hvala svim ovim kamerama i društvenim mrežama, pa valjda jednog dana smanjimo dozu ovakvih "prevaranata"", poentirao je još jedan.

Da sramota bude još veća, upravo je nizozemski vratar bio taj koji je napravio prekršaj, jer je on nagazio stopalo napadača Levantea...

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter