Šok za veliku zvijezdu

Florentinu Perezu je prekipjelo i pred megazvijezdu je stavio ultimatum: 'Ili odlaziš iz kluba ili seliš na tribinu!'


Slaven Knežević
08.07.2019.17:00
Florentinu Perezu je prekipjelo i pred megazvijezdu je stavio ultimatum: 'Ili odlaziš iz kluba ili seliš na tribinu!'
Getty Images

sažeto

Real Madri više neće trpjeti Garetha Balea kojem su poručili da ili nađe novi klub ili propusti sezonu 


Slaven Knežević
08.07.2019.17:00

Gareth Bale došao je u Real Madrid 2013. godine iz Tottenhama u transferu vrijednom preko 100 milijuna eura. Od tada je u dresu kraljevskog kluba upisao 231 nastup i zabio 102 gola, te upisao 63 asistencije. U Madridu je osvojio četiri Lige prvaka, jednu La Ligu, španjolski kup i Superkup.

Usprkos dobroj statistici i osvojenim trofejima Bale je postao uteg na nozi Zidaneove momčadi. Dobre igre sve su rjeđe, navijači su bijesni na velškog reprezentativca, a trener ne računa više na njega.

Getty Images

"Način na koji se navijači Reala odnose prema Garethu je sramotan. U šest godina koliko je u Španjolskoj je osvojio sve. On je jedan od najboljih igrača na svijetu i ti navijači bi mu trebali ljubiti noge", rekao je za Telegraph Baleov agent i tako dodatno razljutio navijače Reala.

Guardian je već ranije pisao kako Bale i Zidane nisu u dobrom odnosu još od kada je legendarni Francuz prvi put vodio klub. Iako Balea nitko u klubu ne želi, njegov agent ustraje u tome da Velšanin ostaje u Madridu.

"Bale nema namjeru napustiti Real Madrid i spreman je za nove pripreme. Ima ugovor do 2022. godine i bit će na raspolaganju Zidaneu", izjavio je njegov menadžer.

Getty Images

Kako Bale ne želi otići mirno, Real ha je odlučio potaknuti na odlazak ultimatumom. Prema pisanju katalonskog Sporta Florentino Perez će pred Balea postaviti odabir: 'Ili odi iz kluba ili sezonu provedi na tribinama i klupi!'.

nogomet

Real Madrid

transfer

La Liga

Gareth Bale

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter