Ništa osobno, samo biznis

Gerard Pique i Sergio Ramos stavili svoje razmirice po strani i pokreću zajednički poslovni projekt


Slaven Knežević
05.10.2017.18:00
Gerard Pique i Sergio Ramos stavili svoje razmirice po strani i pokreću zajednički poslovni projekt
Getty Images

sažeto

Realov Sergio Ramos i Barcelonin Gerard Pique usprkos brojnim 'trzavicama' pokreću zajednički poslovni projekt. Riječ je o svojevrsnoj društvenoj mreži za sportaše


Slaven Knežević
05.10.2017.18:00

Španjolsku je zahvatio kaos nakon referenduma u kojem su Katalonci jasno rekli da žele neovisnost od središnje vlasti u Madridu. Dvojica španjolskih reprezentativaca i prije ove situacije bili su na 'ratnoj nozi'. Riječ je naravno o Realovom Sergiju Ramosu i Barceloninom Gerardu Piqueu koji se ne prestaju podbadati u javnosti na temelju dresova koje nose.

Ipak, izgleda da njihov 'rat' i nije pretjerano žestok. Pique je nedavno na konferenciji za medije rekao da su on i Ramos u odličnim odnosima, te dodao da čak zajedno pokreću i novi posao. Španjolski mediji pišu da dvojac pokreće europsku platformu na Playerstribune.com.

Riječ je o stranici na kojoj sportaši imaju priliku pisati o svojim karijerama i razmjenjivati mišljenja i savjete. Ista je platforma u SAD-u doživjela veliki uspjeh, a dio europskih igrača već ju koristi. Tako su se ovom platformom već koristili Ivan Rakitić, Cristiano Ronaldo i Marcelo, ali i mnogi drugi europski igrači.

Tu svojevrsnu nogometnu društvenu mrežu Pique i Ramos će približiti Europljanima pa ćemo uskoro moći čitati o karijerama brojnih nogometaša iz ovog dijela svijeta. Uz potencijalno dobru zaradu, ova bi suradnja igrača Reala i Barce mogla pridonijeti i smirivanju tenzija u Španjolskoj.

nogomet

Gerard Pique

Sergio Ramos

Playerstribune

Podijeli članak