SUAREZOVO NASLIJEĐE U LIVERPOOLU

'Gležanj mu je bio toliko natečen da je morao posuditi veće kopačke, ali je zabio golčinu iz slobodnjaka'


Toni Horvat
17.05.2017.15:30
'Gležanj mu je bio toliko natečen da je morao posuditi veće kopačke, ali je zabio golčinu iz slobodnjaka'
Alex Livesey/Getty Images

sažeto

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson prisjetio se anegdote o Luisu Suarezu iz vremena dok su bili suigrači


Toni Horvat
17.05.2017.15:30

Luis Suarez zvijezda je nove epizode serijala "Heroji Premier lige", koja će biti prikazana na Liverpoolovu kanalu LFCTV. O njemu govore bivši suigrači iz "redsa", a zasad su procurili dijelovi epizode u kojima je o Urugvajcu u hvalospjevima govorio Jordan Henderson.

"Udarci i ozljedice nisu mu smetale, bio je pravi ratnik, nikad ga nisam vidio kod fizioterapeuta. Sjećam se jedne utakmice na kojoj mu je gležanj bio toliko natečen da nije mogao navući kopačku, pa je posudio od nekoga broj veće. Takav je igrao i zabio nevjerojatan gol iz slobodnog udarca. Takve stvari ne zaboravljaš, a ono što radi na travnjaku najviše govori o njemu", prisjetio se sadašnji kapetan Liverpoola.

"Dok čekaš u tunelu izlazak na travnjak, napuniš se samopouzdanjem kad znaš da će te takav igrač predvoditi u napadu. On je sve pokretao, činio je razliku u svakom trenutku. Mogli smo biti stjerani uza zid i boriti se za goli život, a on bi smislio nekakvu čaroliju i donio nam gol", ispričao je Henderson, dodavši da je najveći utjecaj na momčad imao dajući joj samopouzdanje.

"Puno sam naučio od Luisa kao od igrača i kao čovjeka."

Liverpool

ozljeda

Luis Suarez

gležanj

Jordan Henderson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter