VIDEO: NAJLUĐE VIRALNE SNIMKE U 2017.

Golf s klokanima, let preko autoceste, najnesretnija cheerleadersica i golman koji ne zna kad smije početi slavlje


Toni Horvat
30.12.2017.08:30
Golf s klokanima, let preko autoceste, najnesretnija cheerleadersica i golman koji ne zna kad smije početi slavlje

sažeto

Za kraj godine donosimo vam neke od najzabavnijih snimki nepoznatih ljudi, koje barem donekle imaju veze sa sportom


Toni Horvat
30.12.2017.08:30

Godina na isteku donijela nam je mnoštvo vrhunskih sportskih poteza, fantastičnih priča i spektakularnih utakmica, ali i pretvorila brojne anonimce u nove sportske junake i antijunake.

Za kraj 2017. donosimo vam pregled viralnih sportskih snimki koje su nas oduševile, nasmijale ili zaprepastile.

Krenimo s kuglanjem. Izvjesni Ben Ketola u manje od minutu i pol odigrao je savršenu partiju. Imao je kuglanu samo za sebe, "počistio" 12 staza zaredom i postavio svjetski rekord u najbržoj 300-tki. Svaka čast, majstore!

Selimo se na košarkaške parkete. Cheerleadersice sveučilišta UCLA penjale su se jedna na drugu kako bi napravile ljudsku piramidu, ali jedna od njih se poskliznula i tresnula o pod. Jedan ju je mladić ponio prema svlačionicama, ali i on se poskliznuo na krpu, zajedno s njom se prosuo po podu i još pao na nju. Zaista nije bio njezin dan...

Ovaj video nema zapravo previše veze sa sportom, osim što njegov junak u ruci ima sportski rekvizit, palicu za golf. Ali zato je vrlo poučan. Bez obzira na to je li htio udariti lopticu za golf ili komad drva, naučio je da to nije pametno činiti ako je meta u vatri.

 

Holy shit balls!! ? ? - @hutchy108 #golfgods #fireball #fore @golfgodsgc

A post shared by Golf Gods (@golf_gods) on Aug 21, 2017 at 8:27pm PDT

Ostajemo na golfu, ali ovaj put na pravom terenu. Nije baš sasvim neuobičajeno da na terene zaluta poneka životinja, vidjeli smo više snimki aligatora koji se sunčaju uz rupe, ali ovaj teren u potpunosti je okupiralo krdo (Čopor? Stado? Jato?) klokana. Oni neće pojesti čovjeka, ali mogu ga premlatiti ako ih naživcira, prati ih glas da su pomalo š*pci. Ipak, ova ekipa je bila miroljubiva, nisu im smetali neki tipovi koji su mahali palicama, ali prizor golfa u ovakvim uvjetima je fantastičan!

S trave za golf skačemo na travu za nogomet. Ovu ste snimku možda već vidjeli i svježa vam je u sjećanju jer je stara tek dva mjeseca, ali vrijedi se prisjetiti tajlandskoga golmana koji je toga dana naučio da nikad ne treba prerano slaviti, odnosno da se ne igra 90 minuta nego dok sudac ne označi kraj i da nije gol dok sudac ne označi da je gol. Također, možda se počeo zanimati za zakone fizike.

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu između ostalog i zato što ga možeš početi igrati od najmanjih nogu. A ovaj mališa mogao bi postati prava zvijezda. Preciznost je impresivna, ali proslava još impresivnija! Ma zapravo, već je postao zvijezda, makar "samo" internetska. Možda jednog dana netko izvuče ovu snimku kad mali zabije u finalu Lige prvaka...

 

Lights out. ??? ? TAG @leomessi @cristiano ? Licensed by Jukin Media

A post shared by Korbin Jackson (@korbin_jackson) on May 12, 2017 at 5:33pm PDT

Ovaj klinac je nešto stariji, ima "već" tri godine, ali je već razvio vještine o kojima mi možemo samo maštati i u tridesetima. Mali Izraelac Matan Shaulov ima već skoro 100.000 pratitelja na Instagramu, a sami se uvjerite zašto. Baš nas zanima je li i Ronaldinho znao ovakve trikove kad je imao tri godine.

Ostajemo uz djecu, ali se vraćamo na košarku. Opet američku, opet sveučilišnu. Na poluvremenu utakmice North Caroline klinci su malo šutirali na koš, a ovaj frajer je ne jedanput, ne dvaput nego triput zabio s centra. Nagađamo da mu je uzor Steph Curry.

Za kraj smo ostavili ekstremne sportove i ekstremne situacije. Poput ove u kojoj se našao izvjesni Devin Stratton, skijaš koji je iz nekog razloga sletio sa staze i pao sa skoro 50 metara visoke litice dok je na glavi imao kameru i sve snimao. Začudo, trenutak poslije ustao je bez ijedne ogrebotine! Recimo da je tog dana imao više sreće od one cherrleadersice s početka teksta.

A ovaj ekstremni sportaš napravio je nešto totalno ludo, nije ugrozio samo svoj život, nego i druge kad je odlučio motociklom preletjeti autocestu u Kaliforniji. Zbog toga ga je tražila policija, a iako je snimku objavio Kyle Katsandris, koji i inače izvodi slične vratolomije, kaže da to nije on. Nebitno, skok je u potpunosti uspio, a mi nismo sigurni je li njegov izvođač idiot ili legenda.

golman

viralno

2017.godina

cheerleadersica

klokani

Podijeli članak