FOTO: 'NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI'

Govorili su da će postati najbolji u povijesti, a danas ga se jedva može prepoznati


Toni Horvat
14.09.2017.18:45
Govorili su da će postati najbolji u povijesti, a danas ga se jedva može prepoznati
Twitter

sažeto

Imao je nevjerojatnu tehniku i brzinu za tako robusnog nogometaša, a od topa u njegovim nogama strahovao je svaki golman. S 35 godina Adriano je teško prepoznatljiv


Toni Horvat
14.09.2017.18:45

Zlatan Ibrahimović vrlo je škrt tip kad se radi o dijeljenju komplimenata, pa kad za nekoga kaže da je najtalentiraniji nogometaš s kojim je ikad igrao, te riječi imaju veliku težinu.

A odnosile su se na Adriana, brazilskoga golgetera s kojim je dvije godine dijelio svlačionicu Intera. No danas, s 35 godina, nekadašnji as izgleda teško prepoznatljivo.

 

Brutos kkkkk

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on Sep 13, 2017 at 12:59pm PDT

Adrianu je baš razdoblje u Interu bilo najbolje u karijeri. Imao je nevjerojatnu tehniku i brzinu za tako robusnog nogometaša, a od topa u njegovim nogama strahovao je svaki golman koji se s njim suočio. Govorili su da je kombinacija (brazilskog) Ronalda i Ibrahimovića, da bi mogao postati najbolji u povijesti...

Međutim, nakon očeve smrti život mu se promijenio, pao je u depresiju, droga i alkohol postali su mu puno važniji od nogometa, a nakupilo se i viška kilograma zbog kojih se više nije mogao baviti sportom na vrhunskoj razini.

Od povratka u brazilski nogomet 2011. odigrao je manje od 30 utakmica, a posljednji put na travnjaku je viđen prošle godine kad je ubilježio jedan nastup za Miami United.

Javnost je podsjetio na svoje postojanje objavivši dvije fotografije na društvenim mrežama, prema kojima vidimo da se poprilično "zaokružio", ali barem pazi na imidž uredno stiliziranom bradicom.

 

Vamos que vamos

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on Sep 13, 2017 at 12:56pm PDT

Legendarni Interov kapetan Javier Zanetti u nedavnom je intervjuu rekao da mu je nemoć da izvuče Adriana iz depresije najteži poraz u karijeri.

Prošle godine neki su svjetski mediji pisali da je Adriano bankrotirao i da živi u faveli sa članovima bande, no ove je zime za proslavu 35. rođendana organizirao proslavu za 400 ljudi na koju je potrošio oko 100.000 eura, pa to valjda znači da mu nije tako loše u životu...

Zlatan Ibrahimovic

Inter

Brazil

Adriano

Javier Zanetti

Podijeli članak