Konačno dobra vijest za bile

Hajduk uoči derbija dobio neočekivani poklon ▶️


Slaven Knežević
21.04.2017.19:20
Hajduk uoči derbija dobio neočekivani poklon ▶️
Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

"Želja nam je Hajduku pokloniti autorska prava za pjesmu "Naprid bili". Ova pjesma je jedno veliko i čisto hvala Hajduku", rekli su Goran Karan i Nenad Ninčević, autori skladbe


Slaven Knežević
21.04.2017.19:20

Uoči derbija Dinama i Hajduka, Hajduk je dobio poklon od Nenada Ninčevića i Gorana Karana. Riječ je o pjesmi "Naprid bili" koju su autori u potpunosti prepustili splitskom klubu. Tako je Hajduk prvi put u povijesti službeno dobio autorska prava na izvođenje pjesme, pohvalio se splitski klub na službenim stranicama.

"Želja nam je Hajduku pokloniti autorska prava za pjesmu "Naprid bili". Ova pjesma je jedno veliko i čisto hvala Hajduku za divne dane koje smo živjeli i živimo u ovom našem Splitu, hvala za ponos koji nam je dao Hajduk naše mladosti, hvala za ljubav i emociju koju smo odavde ponijeli u svijet. Hvala osnivačima, hvala svim legendama Hajduka, hvala onima koji bili barjak s ljubavlju nose danas i hvala onima koji će ga nositi u budućim pobjedama svojih generacija. Stoga, s poštovanjem i od srca, svim hajdukovcima poklanjamo pjesmu ''Naprid bili'', rekli su Goran Karan i Nenad Ninčević, autori skladbe.

Ova pjesma dio je mjuzikla "Naša bila štorija" čija radnja je smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća. Direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić ponosan je što Hajduk prvi put u povijesti u vlasništvu ima svoju vlastitu pjesmu.

"Ovo je po prvi put u povijesti da su autori glazbe i teksta u potpunosti autorstvo pjesme predali Klubu. Znamo koliko Hajduk ima pjesama i s tim opusom je jedinstven u svijetu. Hvala im u ime Hajduka što su tako odali priznanje našem Klubu. Hajduk će im se odužiti na način što će u potpunosti stati iza projekta ''Naša bila štorija'' koja u cijelosti slavi povijesne dane Kluba", zaključio je Bašić.

Iako snimka nije posebno dobra, možete poslušati pjesmu čiji je Hajduk vlasnik...

nogomet

Hajduk

Podijeli članak