Problemi za Vatrene

Hrvatska ostala bez pouzdanog stopera uoči Grčke: Benković ostao u Zagrebu zbog viroze


Slaven Knežević
11.11.2017.17:00
Hrvatska ostala bez pouzdanog stopera uoči Grčke: Benković ostao u Zagrebu zbog viroze
Cropix

sažeto

Pouzdani stoper Dinama i stožerni igrač hrvatske nogometne U-21 reprezentacije, Filip Benković, zbog viroze nije otputovao s ekipom u Grčku na kvalifikacijsku utakmicu 


Slaven Knežević
11.11.2017.17:00

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija otputovala je u Solun gdje ih očekuje vrlo važan kvalifikacijski dvoboj za Euro 2019 u Italiji i San Marinu. Protivnik je Grčka koja nakon četiri odigrane utakmice ima maksimalan učinak i svih 12 bodova kao i Hrvatska pa će taj susret odlučiti o prvom mjestu skupine.

Izbornik Hrvatske Nenad Gračan neće moći računati na Filipa Benkovića koji je zbog viroze morao ostati u Zagrebu. Tako će Hrvatska kao i protiv San Marina startati sa stoperskim parom kojeg čine Duje Ćaleta-Car i Lorenco Šimić.

Susret s Grčkom igrat će se u ponedjeljak pa bi Gračan mogao za taj susret dobiti i Nikolu Vlašića koji bi se u nedjelju nakon utakmice prve ekipe mogao iz Pireja uputiti u Solun, no to će se dogoditi jedino ako Vlašić ne nastupi za A reprezentaciju. FIFA-ina pravila dozvoljavaju da igrač u jednom kvalifikacijskom ciklusu odigra samo dvije utakmice, a Vlašić je već nastupio protiv Grčke na Maksimiru.

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Grčka

kvalifikacije

FIlip Benković

U-21

Europsko prvenstvo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter