Kakav šou u Varaždinu

Hrvatska u infarktnoj završnici preokrenula Bjelorusiju, bijesni gosti razvalili vrata svlačionice


Slaven Knežević
05.10.2017.20:35
Hrvatska u infarktnoj završnici preokrenula Bjelorusiju, bijesni gosti razvalili vrata svlačionice
Cropix

sažeto

Hrvatska U-21 reprezentacija slavila je s 2-1 protiv Bjelorusije. Golove su postigli Šimić i Benković u 93. i 96. minuti susreta, a bijesni gosti navodno su potrgali vrata svlačionice


Slaven Knežević
05.10.2017.20:35

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija upisala je tri boda protiv Bjelorusije u dramatičnoj utakmici u Varaždinu, a glavnu riječ u 2-1 pobjedi imali su naši mladi stoperi. Poveli su Bjelorusi u 48. minuti utakmice.

Lorenco Šimić uspio je spasiti Hrvatsku u prvom naletu i loptu je izbio u korner. Iz tog kornera Bahar je uspio nekako glavom uputiti udarac i zabiti za vodstvo gostiju koje je trajalo do samog kraja utakmice. Ipak, naši mladi reprezentativci nisu se predavali i to je urodilo plodom u sučevoj nadoknadi vremena.

U 93. minuti Karačić je poslao jednu dugu loptu i pronašao Šimića koji je trznuo glavom i tako prevario gostujućeg vratara i Hrvatskoj donio barem jedan bod. Za sva tri boda pobrinuo se Filip Benković. U zadnjem prekidu na utakmici, u šestoj minuti sučeve nadoknade vremena, Balić je odličnom loptom na drugoj stativi pronašao Benkovića koji loptu posprema u mrežu za veliko slavlje Hrvatske.

Bjelorusi su imali sve, a onda su sve izgubili u samo tri minute i to u sučevoj nadoknadi. Gosti su bili bijesni, a navodno su svoj bijes iskalili i na svlačionici u Varaždinu kojoj su potrgali vrata. Hrvatska će pak preživjeti i bez vrata, ali s vrlo važna tri boda u nesvakidašnjem preokretu koji će se još dugo prepričavati.

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Varaždin

U-21

Bjelorusija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter