Talijanski div se rješava Hrvata

Inter izvjesio cijenu za sjajnog Vatrenog i pokrenuo rat: Jose Mourinho, Niko Kovač i Diego Simeone kreću po srebrnog iz Rusije


100posto
16.12.2018.14:00
Inter izvjesio cijenu za sjajnog Vatrenog i pokrenuo rat: Jose Mourinho, Niko Kovač i Diego Simeone kreću po srebrnog iz Rusije
Getty Images

sažeto

Ivan Perišić je na prodaju. Inter je odredio cijenu od 50 milijuna eura, a zainteresiranih ne manjka


100posto
16.12.2018.14:00

Ivan Perišić ove je sezone u dresu Intera u 21 utakmici zabio dva gola i upisao dvije asistencije što je premalo za igrača njegova kalibra i ni blizu nije ispunilo očekivanja uprave milanskog sastava. Zato su u Interu donijeli odluku da Perišića prodaju idućeg ljeta i to za 50 milijuna eura.

Interu treba baš taj iznos kako bi mogao dovoditi pojačanja i izbjeći financijski fair play. Perišić je sjajnim igrama do Svjetskog prvenstva u Rusiji i na njemu oduševio pola Europe pa zainteresiranih sigurno neće nedostajati.

Emilio Andreoli/Getty Images

Talijanski Tuttosport piše kako će Perišić biti prvi na listi onih koji su na prodaji na ljetnom roku. Za hrvatskog reprezentativca već je prošloga ljeta zagrizao Jose Mourinho i njegov Manchester United, ali dogovor je pao na cijeni. United nije želio platiti 50 milijuna eura, a Inter nije spuštao cijenu. Sada će Englezi ponovno krenuti po Perišića, no ovoga puta imat će i jaku konkurenciju.

Perišića želi i Niko Kovač u Bayernu. Niko zna Ivanove kvalitete, a trenutno je u potrazi za zamjenama za Robbena i Riberyja pa mu se Perišić savršeno klapa u tu križaljku. Problem bi mogao nastati zbog toga što hrvatski reprezentativac ima već 29 godina, a štedljivi Bayern mogao bi ocijeniti da je to prevelika odšteta za igrača u njegovim godinama. Ipak, tu je Niko Kovač koji će sigurno pogurati svojeg sunarodnjaka ako dođe "na vagu".

Getty Images

Manchester United i Bayern nisu jedini zainteresirani za Perišićeve usluge, a od brojnih drugih klubova iskače još jedno zvučno ime. Talijani pišu kako je Perišić na listi želja Diega Simeonea u Atletico Madridu pa izgleda kako bi Hrvatu cijena mogla narasti i više od 50 milijuna eura jer ćemo idućeg ljeta gledati pravi rat za Perišića.

nogomet

transfer

Manchester United

Serie A

Ivan Perišić

Bayern

Inter

Atletico Madrid

newsletter

Prijavite se na Newsletter