GOOD GAME ZAGREB 2018.

Iskažite se u Pro Evolution Socceru i osvojite vrijedne gejmerske nagrade


100posto
17.05.2018.16:00
Iskažite se u Pro Evolution Socceru i osvojite vrijedne gejmerske nagrade
Facebook

sažeto

U petak i subotu u studijima Jadran Filma u Zagrebu održava se najveći regionalni B2B esport event


100posto
17.05.2018.16:00

Ovog se vikenda, u petak i subotu, u Zagrebu održava Good Game Zagreb 2018 powered by Vipnet, najveći regionalni B2B (business-to-business) esport event, na kojem se zainteresirani mogu okušati u Pro Evolution Socceru.

Može se prijaviti bilo tko stariji od 18 godina, testirati svoje vještine u PES-u, osvojiti nagrade i postati prvakom Good Game PES-a te upoznati neke od igrača PES-a Team Ancestrala.

Turnir se održava u studijima Jadran Filma u Ulici Rudolfa Kolaka 12. Natjecanje i u petak i u subotu počinje u 11 sati, što je i krajnji rok za pojavljivanje na mjestu odigravanja.

Prijavljeni igrači igraju po dvije utakmice u trajanju od osam minuta, uključeni su i produžeci i penali, ali nema pravila gola u gostima. U slučaju izjednačenog rezultata nakon dvije utakmice, igra se treća u trajanju od pet minuta. Sustav je eliminacijski, igra se s reprezentacijama, a maksimalno mogu sudjelovati 32 igrača.

Nagrade uključuju profesionalni žičani gamepad i gejmerske slušalice za prva mjesta te gejmersku podlogu za miša za druga mjesta.

Više informacija možete dobiti ovdje.

Više o esportu čitajte u našoj temi: Team Ancestral esport korner!

esport

Team Ancestral

esport turniri

PES 2018

newsletter

Prijavite se na Newsletter