Video: Magična svinja gađa rezultate SP-a

Iskusni prasac Marcus razočarao Hrvate: Ispadamo već u skupini, u polufinale idu Argentina, Nigerija, Belgija i Urugvaj


Slaven Knežević
14.06.2018.10:00
Iskusni prasac Marcus razočarao Hrvate: Ispadamo već u skupini, u polufinale idu Argentina, Nigerija, Belgija i Urugvaj
Screenshot

sažeto

Crna svinja Marcus već je predvidio pobjednika SP-a u Brazilu, kao i Brexit i predsjednički mandat Donalda Trumpa


Slaven Knežević
14.06.2018.10:00

Danas počinje Svjetsko prvenstvo u nogometu, a svoje prognoze daju brojni stručnjaci i proroci. Niti na ovom prvenstvu neće nedostajati neobičnih proroka. Crna svinja Marcus jedan je on onih koji su se već etablirali u pogađanju točnih rezultata.

Marcus je 2014. godine pogodio tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo, a točan je bio i kada se radi o Wimbledonu. Osim nogometnih rezultata, Marcus je predvidio i Brexit i Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a. Za SP u Rusiji predvidio je polufinale u kojem će se naći Belgija, Argentina, Nigerija i Urugvaj i tako rastužio Hrvate koji prema njemu neće ni proći skupinu.

Marcusova vlasnica Juliette Stevens iz engleskog Derbyshirea tvrdi kako njena svinja ima moći jer je "sedmo dijete sedmog djeteta, a takva djeca su nadarena posebnim moćima".

"Prije par godine pozvali su me u jednu radijsku emisiju zato što je hobotnica Paul predviđala rezultate. Htjeli su vidjeti imam li ja neku životinju s takvim sposobnostima, a kako nisam isprobala teoriju sedmog djeteta poželjela sam to testirati", rekla je Stevens pa dodala:

"Koristili su jabuke i naranče. Marcus je pojeo onu pored pobjednikova imena i tako predvidio rezultate. Bilo je sjajno."

Mi se možemo samo nadati da će Marcus ipak biti u krivu kada se o Hrvatskoj radi.

Source: Meet the psychic pig who has predicted World Cup 2018 semi final teams by Caters_News

nogomet

SP 2018.

predviđanje

Marcus

crna svinja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter