VIDEO: Esport liga se proširila

Isprobali smo čudesni Hearthstone i otkrili zašto 100 milijuna fanova uživa u ovoj igrici


Slaven Knežević
20.08.2018.17:00
Isprobali smo čudesni Hearthstone i otkrili zašto 100 milijuna fanova uživa u ovoj igrici

sažeto

Uoči nove sezone Vip Adria lige odlučili smo isprobati Hearthstone koji će po prvi puta biti na ovom turniru 


Slaven Knežević
20.08.2018.17:00

Uspješna prva sezona regionalne esport lige Vip Adria League je zaključena, a u novoj Vipnet je ubacio nekoliko novosti, te je proširio ligu s dvije igre na mobilnim uređajima...

Tako će profesionalnu platformu za natjecanje na najvećoj regionalnoj sceni, nakon zaljubljenika u računalne esport naslove Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends, dobiti i ljubitelji planetarno popularnih igara na mobilnim uređajima - Clash Royale i Hearthstone.

Po uzoru na natjecanja u računalnim esport naslovima u sklopu Vip Adria lige, natjecanja na mobilnim uređajima počela su 14. srpnja i traju do početka studenog. Krajem svakog mjeseca održat će se mjesečna finala kvalifikacija, a dva najbolja igrača svakog mjeseca kvalificirat će se za online playoff u studenom. Četiri najbolja igrača u online playoffuplasirat će se na završni turnir koji će se održati od 23. do 25. studenog ove godine, na Reboot InfoGamer festivalu u Zagrebu.

"U Vipnetu konstantno pratimo i podržavamo tehnološke trendove. Prva sezona Vip Adria lige jasno je pokazala kako na ovim prostorima vlada velik interes za gamingom i esportom. Smjer je to koji ćemo nastaviti još snažnije podržavati, a da projekt itekako ima veliki potencijal pokazuje i uključivanje tvrtki M San Grupa i Samsung Hrvatska.", izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinga u Vipnetu pritom dodajući:

"Potaknuti uspjehom i sjajnim reakcijama nakon prve sezone Vip Adria lige, odlučili smo napraviti novi korak i vrata našeg natjecanja širom otvoriti svim zaljubljenicima u gaming i esport na mobilnim uređajima. Sigurni smo kako će se i ovom projektu pridružiti mnogo igrača s ovih prostora i na velikoj pozornici pokazati sav svoj potencijal."

Prijave su otvorene na www.vipadrialeague.com

A mi smo odlučili testirati Hearthstone i provjeriti zašto ova igra ima oko 100 milijuna fanova...

esport

esport igrači

Vip Adria League

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter