ČOVJEK OD RIJEČI

Ispunio obećanje i odveo Mandžu, Pjacu i društvo na večeru


Toni Horvat
08.03.2017.17:25
Ispunio obećanje i odveo Mandžu, Pjacu i društvo na večeru
Valerio Pennicino/Getty Images

sažeto

Leonardo Bonucci isplatio je "posljednju ratu" duga nakon verbalnog sukoba s trenerom Juventusa te počastio sve suigrače večerom


Toni Horvat
08.03.2017.17:25

Nakon žestoke rasprave s trenerom Massimillianom Allegrijem na utakmici protiv Palerma, Juventusov stoper Leonardo Bonucci na idućem je susretu završio na tribinama. I bez njega Juve je slavio u Portu 2-0 i napravio velik korak prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Bonucci je, kao dio kazne, obećao platiti večeru za cijelu momčad, a sinoć je to obećanje i ispunio te kao dokaz priložio fotografiju na Instagramu.

"Večera plaćena! Sad smo još puniji prije tri sezonska cilja", napisao je branič talijanske reprezentacije, misleći na talijansko prvenstvo i kup te Ligu prvaka.

Bonucci je u međuvremenu sve raščistio s Allegrijem, vratio se na standardno mjesto u prvom sastavu nakon jedne utakmice hlađenja, a za vikend je čak i zabio za bod u Udinama.

"Odnos nam je sad bolji nego ikad. Iz svega negativnog treba izvući nešto pozitivno, a taj nas je incident sve ujedinio", rekao je Bonucci prije nekoliko dana.

A klupska večera je bila posljednji "dug" koji je imao prema treneru i suigračima. Uz Marija Mandžukića i Marka Pjacu bilo je još više od 20 bianconera, pa je Bonucci sigurno taj dug papreno platio.

Juventus

Massimiliano Allegri

Leonardo Bonucci

večera

Podijeli članak