Bomba iz Barcelone

Ivan Rakitić napušta klub kako bi omogućio dolazak Neymara: 'Sve smo bliže dovođenju Brazilca!'


100posto
28.08.2019.11:00
Ivan Rakitić napušta klub kako bi omogućio dolazak Neymara: 'Sve smo bliže dovođenju Brazilca!'
Getty Images

sažeto

Ivan Rakitić odlazi u Juventus kako bi Barcelona skupila novac za vraćanje Neymara iz PSG-a


100posto
28.08.2019.11:00

Ivan Rakitić je sve bliže odlasku iz Barcelone, a mediji u Španjolskoj i Italiji sve ga češće sele u Juventus. El Chiringuito je nedavno objavio da je hrvatski reprezentativni veznjak ponuđen Juventusu koji je oduševljen ovakvim raspletom, no problem bi mogla biti Rakitićeva supruga koja bi radije ostala u rodnoj Španjolskoj.

Getty images

Rakitić je u Barcelonu stigao iz Seville na ljeto 2014. godine za 18 milijuna eura, a od tada je u dresu katalonskog diva odigrao 269 utakmica i zabio 34 gola, te upisao 37 asistencija. Juventus će ga pokušati dovesti svim silama u idućih nekoliko dana, ali imaju i plan B. Ako Raketa ne pristane na dolazaka u Torino, okreću se Arturu Vidalu.

S druge strane, Barcelona radi na velikom povratku Neymara iz PSG-a za kojeg se bori s Real Madridom, a Javier Bordas iz katalonskog kluba je novinarima u Španjolskoj otkrio kako je taj transfer sve bliže.

"Neymar? Nismo postigli dogovor, ali sve smo bliže. Hoćemo li dati samo novac ili novac i nekog od igrača za njega? Ne mogu vam to otkriti, morat ćete se još malo strpjeti", otkrio je Bordas.

Getty Images

Iako on nije pričao o financijskim detaljima ovog posla, Le Parisien piše kako je Barcelona povisila svoju ponudu na 170 milijuna eura, a kako bi to uspjeli realizirati morat će prodati neke igrače. Prvi među njima je naš Ivan Rakitić koji je izgleda sve bliže Juventusu.

nogomet

Barcelona

transfer

PSG

Neymar

Ivan Rakitić

newsletter

Prijavite se na Newsletter