Video: Najnesretniji klub ikad

Kakav urnebes! Imali su obećavajući slobodnjak, a onda se dogodio nevjerojatan niz pehova i koju sekundu kasnije – primili su gol!


Dejan Šmehil
16.05.2019.11:00
Kakav urnebes! Imali su obećavajući slobodnjak, a onda se dogodio nevjerojatan niz pehova i koju sekundu kasnije – primili su gol!
Getty

sažeto

Prilično nevjerojatan pogodak vidjeli su gledatelji na utakmici finske druge lige između MyPe Myllykoski i AC Kajaanija


Dejan Šmehil
16.05.2019.11:00

Ne znamo je li klub MyPa Myllykoski rođen pod nesretnom zvijezdom, ali u svojoj zadnjoj utakmici definitivno nisu imali svoj dan.

Ugostili su AC Kajaani i već u uvodu utakmice, sve što je moglo poći krivo – pošlo je! Imali su obećavajući slobodnjak na nekih 25 metara od gola, ali umjesto da zaprijete gostima, izvođač je pogodio svog suigrača u – leđa. Lopta se nakon toga odbijala na nevjerojatne načine i svaki put završavala u nogama nogometaša Kajaanija.

Facebook

I kao da to nije bilo dovoljno, kad je Kajaani došao pred MyPin gol, udarac na vrata opet se odbio od jednog domaćeg igrača, prevario vratara i završio u mreži.

Bio je to pogodak za 0:1 pa iako se MyPa oporavila od tog šoka i izjednačila početkom drugog dijela, sedam minuta prije kraja primili su još jedan.

Za poraz. Ukupno treći u prva tri kola finske druge lige. Kajaaniju je ovo bila premijerna pobjeda u sezoni, a za nju velikim dijelom mogu zahvaliti božici Fortuni.

Facebook

Potrudili smo se najbolje što možemo opisati taj nesretan gol, ali pogledajte video i uvjerite se sami koliko su se nebesa urotila kontra domaćina u toj akciji. Znamo da njima nije bilo do smijeha, ali ovo je bio živi urnebes!

nogomet

100posto sport video

finska druga liga

MyPa Myllykoski

AC Kajaani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter