BOKSAČKI AS OTKRIO

'Kako sam zbog nogometa dobio ulogu u posljednjem Rockyju'


Toni Horvat
14.03.2017.20:55
'Kako sam zbog nogometa dobio ulogu u posljednjem Rockyju'
Reuters

sažeto

Svjetski boksački prvak Tony Bellew prije dvije godine debitirao je na filmu, a ulogu protivnika glavnog junaka dobio je posredstvom nogometaša svojeg omiljenoga kluba


Toni Horvat
14.03.2017.20:55

Iako je pretprošlog vikenda protiv Davida Hayea već drugi put obranio naslov svjetskog boksačkog prvaka cruiser kategorije prema WBC verziji, Tonyja Bellewa mnogi bolje znaju iz filma "Creed", posljednjeg iz serije o Rockyju, u kojem glumi protivnika Rockyjevu štićeniku Adonisu Creedu.

Gostujući u "The Nightly Showu" na engleskom ITV-u, 34-godišnji boksački as iz Liverpoola, koji je velik navijač Evertona, ispričao je kako je dobio ulogu zahvaljujući baš nogometašu svojeg voljenoga kluba Rossu Barkleyju.

"Sjećam se poziva, sjećam se dana, ali iz pogrešnog razloga, Chelsea je razbio moj Everton 6-3. Vraćao sam se s utakmice kući, zazvonio mi je telefon i tip mi je rekao: 'Slušaj, Tony, zovem se tako i tako i zovem te u ime Sylvestera Stallonea. Bi li te zanimala uloga u novom filmu o Rockyju?'. Kažem mu samo: 'Ne znam što se dogaša, ali mislim da imaš pogrešan broj'", prisjetio se Bellew.

No odmah je ponovno zazvonio telefon, a glas mu je rekao da misli kako mu baš i ne vjeruje.

"Rekao sam mu: 'Slušaj, prijatelju, nisam baš raspoložen, upravo sam gledao kako moju momčad razvaljuju 6-3, pusti me, dosta mi je za jedan dan'. Ali nazvao me i treći put, a ja sam ga samo pitao odakle mu moj broj. A on kaže da mu ga je dao Ross Barkley. Odmah sam prekinuo, nazvao Rossa i rekao mu: 'Slušaj, mali, ako si dao moj broj prijateljima da me zafrkavaju, razbit ću ti auto'", prepričao je Bellew, a ako se snalazite s jakim liverpoolskim naglaskom, taj dio intervjua možete pogledati dolje.

Ispostavilo se da Barkley poznaje ljude u Los Angelesu koji su prijatelji njegove obitelji i željeli su porazgovarati s Bellewom. A pomoglo je vjerojatno i to što je, poput njega, i sam Stallone velik navijač Evertona. Sly čak žali što nije kupio klub kad je imao priliku, a čak se i videoporukom obratio navijačima na Goodison Parku i zamolio ih da na poluvremenu ostanu na mjestima i pomognu snimiti atmosferu za potrebe "Creeda".

Everton

Sylvester Stallone

Rocky

Ross Barkley

Tony Bellew

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter