Bili bi u samom vrhu

Kakva ekipa: Najboljih 11 igrača koji ne idu u Rusiju borili bi se za medalju


Slaven Knežević
11.10.2017.14:00
Kakva ekipa: Najboljih 11 igrača koji ne idu u Rusiju borili bi se za medalju
Getty Images

sažeto

Brojne svjetske zvijezde propustit će Svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine. Kada pogledamo najboljih 11 'nesretnika' vidimo koliko je to moćna ekipa


Slaven Knežević
11.10.2017.14:00

Slovenija, Crna Gora, Nizozemska, Austrija, Čile, Armenija, Slovačka, Wales, to su neke od zemalja koje neće vidjeti Rusiju i svjetsku smotru najboljih nogometaša iduće godine. Taj popis proširit će se nakon dodatnih kvalifikacija, a možemo se samo nadati da na njemu neće biti i Hrvatska.

Ipak, do sada je već veliki broj vrhunskih igrača otpao s popisa putnika na SP, a stranica 101 Great Goals pozabavila se izborom najboljih 11 igrača koji definitivno neće vidjeti Rusiju. Radi se o ekipi koja bi vjerojatno bila u samom vrhu europskog nogometa da inače igraju zajedno.

Na vratima je fantastični Slovenac Jan Oblak, obranu čine Valencia, Savić, Van Dijk i Davies, u veznom redu su Hamšik, Vidal i Alaba, dok ubojiti napad čine Sanchez, Aubameyang i Gareth Bale.

Možemo im na klupu dodati i Antu Čačića koji se prije nekoliko dana oprostio od Hrvatske s kojom je na prošlom Euru igrao možda i najljepši nogomet. 

nogomet

Svjetsko prvenstvo

Podijeli članak