Novo pojačanje u Team Ancestralu

Kapetan Genesis stao iza poznate hrvatske esport organizacije: Suradnja počinje već na InfoGameru


100posto
16.11.2018.18:30
Kapetan Genesis stao iza poznate hrvatske esport organizacije: Suradnja počinje već na InfoGameru
Genesis

sažeto

Instar informatika i Genesis postali su novi sponzori Team Ancestrala čije će najbolje igrače podržati na najjačim turnirima


100posto
16.11.2018.18:30

Team Ancestral raste iz dana u dan u svim aspektima. Kako nam javljaju iz jednog od naših najjačih esport timova, potpisani su i novi sponzorski ugovori i to s jednim od najvećih distributera računalne opreme u Hrvatskoj, Instar informatikom i njihovim brendom Genesis.

Genesis je nastao 2011. godine i specijalizirao se za opremu za gaming poput miševa, tipkovnica, slušalica i podloga. Cilj brenda je ponuditi kvalitetu za pristupačnu cijenu. Iz Instrara su najavili kako će najboljim igračima pružiti podršku na nadolazećim najvećim esport turnirima u regiji, Reboot InfoGameru i Games.CON-u u Srbiji.

Genesis

Za nas ostale koji ne spadamo u top igrače, a želimo igrati s opremom koju koriste profići, Genesis se može nabaviti u Instar poslovnicama koji će sponzorski pratiti Team Ancestral idućih godinu dana. Podsjetimo, iz Team Ancestrala su već najavili dolazak na Reboot InfoGamer gdje ćete se moći slikati s nekim od najboljih esportaša u regiji, kao i dobiti njihove autograme.

esport

Team Ancestral

Reboot InfoGamer

Genesis

newsletter

Prijavite se na Newsletter