Barca u problemu s napadačima

Katalonski div pronašao idealnu zamjenu za Suareza: Napadač želi doći, ali problem bi mogao biti Messi koji ga ne želi u svojoj svlačionici


Slaven Knežević
19.02.2019.08:00
Katalonski div pronašao idealnu zamjenu za Suareza: Napadač želi doći, ali problem bi mogao biti Messi koji ga ne želi u svojoj svlačionici
Getty Images

sažeto

Mauro Icardi ponuđen je Barceloni, ali problem bi mogao biti Lionel Messi koji ga baš i ne preferira


Slaven Knežević
19.02.2019.08:00

Barcelona je odlučila fokus prebaciti s traženja obrambenih i veznih igrača na potragu za napadačem. Ernesto Valverde za sada ima kvalitetna rješenja u zadnjoj liniji i veznom redu, a na ljeto stiže i Frenkie de Jong pa tu neće biti problema.

U klubu su zato zaključili da se najbolje okrenuti potrazi za dobrim napadačem jer su ostali samo na Luisu Suarezu. Doveden je i Kevin-Prince Boateng, ali on s obzirom na to da ima već 31 godinu i nije neko trajnije rješenje.

Getty Images

Valverde i uprava se slažu kako izazovi koji slijede u idućoj sezoni ne mogu više trpjeti limitiranost napada, a nad glavom im visi i mogući odlazak Suareza koji je svjestan da u klubu traže njegovu zamjenu i već je ranije koketirao s PSG-om.

U cijelu tu priču savršeno se uklopio Mauro Icardi koji ima problema u Interu. Icardijeva supruga Wanda Nara bori se s klubom oko novog ugovora, a s obzirom na to da pregovori traju već neko vrijeme, postoji mogućnost i da se Inter jednostavno riješi Icardija.

Getty Images

Sve je dodatno pogoršalo i to što je Icardiju oduzeta kapetanska traka i dana Handanoviću pa Argentinac nije htio putovati na utakmicu Europske lige. Španjolski mediji pišu i kako Wanda ne sjedi mirno već je Barceloni ponudila usluge svojeg supruga.

Icardi bi se navodno rado vratio u Barcelonu iz koje je otišao još kao klinac, ali problem kod ovog transfera mogao bi biti Lionel Messi koji je već jednom Icardija šutnuo iz ekipe zbog Maxija Lopeza. Mauro je Maxiju oteo Wandu, a Messi je urgirao pa je Icardi prestao dobivati pozive za reprezentaciju.

Getty Images

Sve to budno prati i Florentino Perez koji ne skriva da mu je 25-godišnji Argentinac na popisu želja. Prije je možda bio i preskup, ali s obzirom na to da ga se Inter odriče, a Barca ga ne želi zbog Messija, to bi moglo ići na ruku Realu, osim ako Katalonci nekako ne nagovore svojeg glavnog igrača da popusti.

Getty Images

nogomet

Real Madrid

Barcelona

transfer

Lionel Messi

Inter

Mauro Icardi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter