RIVALI, ČUVAJTE SE RAKETIRANJA

Kim Jong-un navija za Manchester United i vjeruje da će Sjevernokorejci preplaviti Premier ligu


Toni Horvat
12.09.2017.19:30
Kim Jong-un navija za Manchester United i vjeruje da će Sjevernokorejci preplaviti Premier ligu
Reuters

sažeto

Kontroverzni talijanski senator Antonio Razzi otkrio je engleskom tabloidu navijačke navike svojega prijatelja, svejernokorejskog diktatora


Toni Horvat
12.09.2017.19:30

Dragi vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un velik je navijač Manchester Uniteda, piše engleski The Sun nakon razgovora s ekscentričnim talijanskim senatorom Antonijem Razzijem, koji je velik prijatelj slavnog diktatora.

Razzi je engleskom tabloidu otkrio kako je Kim velik ljubitelj nogometa, da ne propušta niti jedno veliko natjecanje, a najdraži klub mu je velikan iz Manchestera.

Pitali su Razzija uspoređuje li se Kim s nekim od velikana s Old Trafforda, poput Erica Cantone ili Zlatana Ibrahimovića, no talijanski političar im je kratko odgovorio:

"Ne. Kim je Kim, on je jedinstven."

Razzi je otkrio i kako Dragi vođa smatra da će sjevernokorejski nogometaši uskoro preplaviti Premier ligu, a optimizam temelji na Han Jwang-songu, koji trenutačno jako dobro igra za talijanskog drugoligaša Perugiu, te na činjenici da je Sjeverna Koreja "zemlja u stalnom razvoju".

The Sun je ovim povodom napravio i urnebesnu grafiku s kartom Engleske, na kojoj su obilježeni menadžeri Unitedovih najvećih rivala Pepa Guardiole, Antonija Contea i Arsenea Wengera s točno izračunatom udaljenosti za raketiranje.

Ipak, Razzijeve riječi jedini su "dokaz" Kimove zaluđenosti nogometom i "crvenim vragovima", dosad je službeno evidentirano da obožava košarku, odnosno NBA ligu, a najviše je volio Chicago Bullse s Michaelom Jordanom i svojim velikim prijateljem Dennisom Rodmanom.

Manchester United

Sjeverna Koreja

Kim Jong-un

Podijeli članak