FOTO: Hrvatu se ne piše dobro

Konačan kraj karijere Nike Kranjčara: 'Neka ide iz kluba što prije, samo zauzima mjesto našim klincima!'


Vjekoslav Paun
14.02.2018.13:25
Konačan kraj karijere Nike Kranjčara: 'Neka ide iz kluba što prije, samo zauzima mjesto našim klincima!'
Reuters

sažeto

Niko Kranjčar nije odigrao niti jednu utakmicu u 2018. godini u Premier ligi za momčad iz Glasgowa i čini se, prema pisanju tamošnjeg kolumniste Shanea Callaghana, da su mu dani - odbrojani


Vjekoslav Paun
14.02.2018.13:25

Rangersi su slavili 6-1 u nedjelju protiv Ayr Uniteda i tako izborili četvrtfinale škotskog kupa, a jedan nogometaš velikana bio je daleko od stadiona, planova Graema Murtyja.

Niko Kranjčar nije odigrao niti jednu utakmicu u 2018. godini u Premier ligi za momčad iz Glasgowa i čini se, prema pisanju tamošnjeg kolumniste Shanea Callaghana, da su mu dani - odbrojani.

"Bivša zvijezda Tottenhama i Portsmoutha ima poteze kojima će izmamiti pljesak s tribina, ali nedostatak forme i kondicije udaljit će ga iz kluba, zapravo je pitanje vremena", piše navedeni Škot.

Zaključuje autor da Kranjčar samo zauzima mjesto talentiranim klincima i da je vrijede da pronađe drugu sredinu. Jer ako su zvijezde kluba oni koji zarađuju i samo 15.000 eura mjesečno, razmišlja, Shane, onda je vrijeme da klub potjera "neiskoristivog Kranjčara"...

nogomet

Niko Kranjčar

Rangers

Glasgow

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter