VIDEO: PROGUTAO GA STADION

Kosovski reprezentativac pojurio proslaviti gol sa svojim navijačima, preskočio jednu ogradu, pa drugu i - nestao


100posto
22.09.2018.11:00
Kosovski reprezentativac pojurio proslaviti gol sa svojim navijačima, preskočio jednu ogradu, pa drugu i - nestao
Reuters

sažeto

Proslava Benjamina Kolollija postala je viralni hit


100posto
22.09.2018.11:00

Reprezentativac Kosova Benjamin Kololli na startu Europske lige donio je pobjedu svojem Zürichu na gostovanju kod ciparskog AEK-a Larnace, ali emotivna proslava gola mogla ga je skupo koštati. Nasreću, završio je "samo" kao viralni hit.

Ovaj 26-godišnji veznjak, koji je rođen u Švicarskoj i tamo je proveo cijelu dosadašnju karijeru, u 61. minuti uspješno je izveo penal za vodstvo svoje momčadi. a onda potrčao prema svojim navijačima. U slavlju je preskočio jednu ogradu, napravio nekoliko koraka, zatim preskočio i drugu prepreku i - nestao.

Kololli nije primijetio da se iza druge barijere ne nalazi čvrsto tlo na istoj razini, nego ona teren odvaja od tribina kanalom koji služi za sprječavanje huligana da utrče na travnjak. A kako su kamere, naravno, u razini terena, nakon drugog preskoka Kosovar je samo urnebesno nestao iz kadra, kao u crtiću.

Svjetski mediji koji su prenijeli ovu priču ne navode koliko je kanal bio dubok, ali Kololli se nekoliko sekundi kasnije opet pojavio, neozlijeđen, ali pomalo uzdrman neočekivanim padom, te je nastvio utakmicu. Ispostavilo se da je penal koji je realizirao bio jedini gol na utakmici, pa je njegova momčad u Europsku ligu krenula minimalnom pobjedom. A on je, eto, osim što je razveselio svoje navijače, nasmijao neutralne promatrače diljem svijeta.

Europska liga

proslava gola

Zürich

Benjamin Kololli

newsletter

Prijavite se na Newsletter