VIDEO: Osveta se servira hladna

Legenda Manchester Uniteda godinama spavala s bratovom ženom, a sada je uslijedila brutalna osveta pred cijelim svijetom


Slaven Knežević
09.02.2019.14:00
Legenda Manchester Uniteda godinama spavala s bratovom ženom, a sada je uslijedila brutalna osveta pred cijelim svijetom
Getty Images

sažeto

Ryan Giggs varao je svoju suprugu s bratovom, a sada mu se, osam godina nakon afere, brat Rhodri osvetio glumom u jednoj reklami


Slaven Knežević
09.02.2019.14:00

Ryan Giggs jedan je od najvećih nogometaša u povijesti najvažnije sporedne stvari na svijetu. Legenda Manchester Uniteda i Walesa ostavila je dubok trag u nogometu, a navijači diljem svijeta jednostavno ga obožavaju.

Giggs je tijekom karijere za Manchester odigrao 902 utakmice, zabio 157 golova i upisao 167 asistencija. Za reprezentaciju Walesa nastupio je 64 puta i postigao 12 golova, a kasnije je svoju zemlju vodio i kao izbornik.

Getty Images

Danas ima 45 godina i svi ga uglavnom pamte kao pravog gospodina koji u karijeri i nije imao previše afera, no ona jedna koju je imao šokirala je svijet i ostat će zauvijek vezana uz njegovo ime. Naime, Giggs je još uza vrijeme igračke karijere svoju suprugu varao s bratovom ženom Natashom.

Ryan i Natasha bili su potajno u vezi između 2003. i 2011. godine, a onda je sve otkriveno i izbio je veliki skandal. Osim što je Ryana osudio dobar dio javnosti, ova afera je narušila i odnose unutar njegove obitelji. Njegov mlađi brat Rhodri rekao je kako je Ryanu oprostio, no ne priča s njim.

Getty Images

Rhodri je krenuo dalje, ima novu suprugu i vodi miran obiteljski život, ali ipak nije mogao propustiti priliku da se barem malo "osveti" svojem puno poznatijem bratu. Jedna engleska kladionica osmislila je reklamu u kojoj glavnu ulogu ima upravo Rhodri Giggs koji govori o tome kako je vjernost precijenjena aludirajući tako na postupke svojeg brata i cijelu situaciju s Natashom.

U urnebesnoj reklami Rhodri govori o odanosti, a u jednom trenutku gleda i utakmicu Walesa koju vodi njegov brat dok komentator govori kako će izbornik morati puno toga pojasniti. Rhodri cijelu reklamu govori o tome kako je odan, da bi na kraju zaključio da se to ne isplati.

"Stvar je u tome što vas odanost neće odvesti nigdje u životu. Zato živite za nagrade!", zaključuje mlađi Giggs u reklami i odlazi u skupocjenom automobili.

Getty Images

Reklama je prepuna situacija koje podbadaju i Rhodrija i Ryana, a mlađ Giggs kaže kako ga nije briga što će misliti njegov stariji brat.

"Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, a malo na Ryanov račun. Neke će nasmijati, neke razljutiti, ali danas živimo u svijetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Mogu se s tim šaliti jer sam prebolio sve. Krenuo sam dalje, on je krenuo dalje i Natasha je krenula dalje. Iskreno, nije me briga kako će Ryan reagirati", rekao je Rhodri engleskim medijima.

nogomet

Manchester United

Wales

Ryan Giggs

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter