Zgrozio javnost, ali neće u zatvor

Idol generacija na sudu zbog brutalnog premlaćivanja! 'Nakon što ga je pretukao histerično se smijao i fotografirao žrtvu mobitelom...'


Dejan Šmehil
19.03.2019.17:00
Idol generacija na sudu zbog brutalnog premlaćivanja! 'Nakon što ga je pretukao histerično se smijao i fotografirao žrtvu mobitelom...'
Getty

sažeto

Sin Paula Scholesa, Arron, ničim izazvan pretukao je pijanog školskog prijatelja, ali po svemu sudeći kaznit će ga samo radom za opće dobro


Dejan Šmehil
19.03.2019.17:00

Nema mira ovih dana u životu Paula Scholesa. Nakon što je rekordno kratko, samo 31 dan, boravio na klupi engleskog četvrtoligaša Oldhama, a poslije raskida na površinu su isplivale brojne pikanterije iz te njegove avanture, legendarni napadač Manchester Uniteda ovih dana obilazi sudove! Ali, ne zbog sebe nego mu je u probleme upao sin Arron (19).

Getty

On je prošloga ljeta, nakon utakmice Engleske i Tunisa na Svjetskom prvenstvu, ničim izazvan isprebijao školskog prijatelja Roberta Kempera. Sud ga je proglasio krivim, a čini se kako je imao dosta sreće jer neće u zatvor nego će za kaznu dobiti rad za opće dobro.

Arron je stigao u jedan pub nakon spomenute utakmice, a tamo je prilično pijan bio njegov poznanik iz školskih klupa koji ga je pozdravio. Scholes junior ga je prvo ignorirao da bi ga zatim izvan puba napao i krenuo udarati šakama.

Getty

Kemper je završio s krvavim podljevom oka te modricama po čitavom licu, a najstrašnije u cijeloj priči je to da se, kako tvrde svjedoci, Arron Scholes nakon svega histerično smijao i skakao gore-dolje. Naposljetku je i mobitelom fotografirao svoju žrtvu.

Arron se na sudu branio samoobranom, ali svjedoci su otkrili da Kemper nije pružao apsolutno nikakav otpor i da je ležao na zemlji dok ga je ovaj mlatio po licu... Presuda se očekuje idući tjedan, nakon što stigne izvješće nadležnih službi je li podoban za rad za opće dobro.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter