Englezi ruše rekord

Manchester United daje 400 milijuna eura za Neymara: Brazilac pristao jer ne želi biti u ničijoj sjeni


Slaven Knežević
15.04.2018.17:00
Manchester United daje 400 milijuna eura za Neymara: Brazilac pristao jer ne želi biti u ničijoj sjeni
Getty Images

sažeto

Manchester United navodno je sve ve dogovorio s Neymarom koji bi u Engleskoj bio glavna zvijezda. Ako se klubovi dogovore, odšteta bi mogla biti 400 milijuna eura


Slaven Knežević
15.04.2018.17:00

Manchester United sprema se na velika ulaganja. Najveći zahvat doživjet će stadion koji ide u rekonstrukciju, no Jose Mourinho neće mirno sjediti na idućem prijelaznom roku, a to će čelnike kluba skupo koštati.

United će krenuti u ljetni šoping, a prema pisanju španjolskog Don Balona prvi na listi želja im je Neymar za kojeg su spremni izdvojiti čak 400 milijuna eura. Isti izvor navodi i kako je brazilski napadač pristao na odlazak u United, te da ostaje samo dogovor između klubova da se transfer na ljeto realizira.

U Unitedu bi Neymar svakako bio najveća zvijezda. U Barceloni mu je veliki problem predstavljao to što je bio u sjeni Lionela Messija, a isto bi mu se dogodilo i u Real Madridu koji je također u utrci za njegovo dovođenje. Kako bi izbjegao sjenu Ronalda ili neke druge megazvijezde, Brazilac se odlučio na odlazak u posrnuli Manchester United u kojem će svi reflektori biti upereni u njega.

nogomet

Manchester United

transfer

Neymar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter