Ronaldo otvorio put do vrha

'Stara dama' postaje sve jača: Mario Mandžukić dobiva ugovor iz snova, a u Juve stižu nova tri velika pojačanja


Slaven Knežević
10.09.2018.13:00
'Stara dama' postaje sve jača: Mario Mandžukić dobiva ugovor iz snova, a u Juve stižu nova tri velika pojačanja
Getty Images

sažeto

Mario Mandžukić dobiva doživotni ugovor, a u Juventus bi već na zimu trebali stići Adrien Rabiot. Mattia De Ligt i Timo Werner


Slaven Knežević
10.09.2018.13:00

Juventus je ovog ljeta napravio veliki potres u nogometnom svijetu. Stara dama dovela je u svoje redove Cristiana Ronalda i tako najavila povratak talijanskog nogometa na sami vrh Europe. Juve je posljednjih godina odlično radio i bio blizu vrha, ali s Ronaldom su pokazali da i najbolji žele doći u Italiju, te se nadaju da će ih to lansirati na sami vrh.

Taj efekt zahvatio je i ostatak Serie A pa sada i drugi klubovi žele dovesti top zvijezde i pojačati se za borbu s Juventusom. Ipak, izgleda da Juve neće stati samo na Ronaldu. Plan aktualnih talijanskih prvaka je najprije Mariju Mandžukiću dati doživotni ugovor kao zahvalu za sve što je napravio u Torinu.

Mandžo je svoju klasu potvrdio i ove sezone jer dok se Ronaldo prilagođava, Mandžo trpa. U tri utakmice zabio je dva gola i asistirao za treći, a Corriere dello Sport kako će Juve Mandži ponuditi poboljšani ugovor koji će vrijediti do igračke mirovine. Prema sadašnjem ugovoru zarađuje četiri milijuna eura godišnje što ga svrstava među top 20 najplaćenijih igrača u Serie A.

Osim što će zadržati Mandžu, u Juventusu su već napravili popis novih pojačanja. Na listi želja su trojica igrača, a svu trojicu u Torinu žele dovesti već na zimu. Corriere dello Sport piše kako će se na idućem prijelaznom roku u Torino doseliti Adrien Rabiot, Mattia De Ligt i Timo Werner za čije je usluge zainteresiran i Real Madrid. Ako ih Juve ne uspije dovesti na zimu, to će sigurno napraviti idućeg ljeta.

nogomet

Juventus

Serie A

Mario Mandžukić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter