VIDEO: VODEĆI JUNIOR NA SVIJETU

Marko Gačić preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Corona Cupa


Vid Barić
12.08.2017.12:50
Marko Gačić preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Corona Cupa

sažeto

Corona Cup 2017. je serija wakeboarderskih natjecanja međunarodnog karaktera, i okuplja vozače iz Austrije, Češke, Njemačke, Nizozemske, Mađarske, Poljske, Belgije, Izraela i Slovačke


Vid Barić
12.08.2017.12:50

Proteklog vikenda je u austrijskom Linzu održano Jetlake natjecanje u wakeboardingu, kao dio Corona Cupa 2017. Mladi wakeboarder iz Rijeke Marko Gačić (19) je opet napravio izvrstan rezultat te je osvojio treće mjesto, odmah iza aktualnog svjetskog i europskog prvaka Florian Weiherera iz Njemačke te njegovog mađarskog kolege Olivera Orbana, koji je bio brončani na zadnjem europskom i svjetskom prvenstvu.

Gačić je ovim rezultatom postao vodeći rider u poretku za Corona Cup 2017. u juniorskoj kategoriji. Prethodno je na Schwarzlsee jezeru u blizini Graza briljantnom vožnjom oduševio austrijske suce i osvojio prvo mjesto, što mu je definitivno pomoglo da nakon rezultata u Linzu poleti na prvo mjesto ukupnoga poretka.

Corona Cup 2017. je serija wakeboarderskih natjecanja međunarodnog karaktera, i okuplja ridere iz Austrije, Češke, Njemačke, Nizozemske, Mađarske, Poljske, Belgije, Izraela i Slovačke.

Iduće natjecanje za Marka je državno natjecanje na ski-liftu u Puntu koje će se održati 09.09.2017. Sudeći po zadnjim Gačićevim rezultatima, isplatit će se doći na Krk i pogledati njegovu vožnju, kao i vožnje ostalih ridera koji će se ondje okupiti.

No fly zone from Marko Gacic on Vimeo.

100posto ekstremno

wakeboarding

Marko Gačić

Corona Cup

Podijeli članak