SPEKTAKL U KUTINI

Matija Podhraški ulazi u Guinnessovu knjigu rekorda vožnjom motocikla na glavi


Toni Horvat
28.09.2017.20:30
Matija Podhraški ulazi u Guinnessovu knjigu rekorda vožnjom motocikla na glavi
Facebook

sažeto

Mladi stunt vozač iz Kutine četiri će kilometra voziti na glavi i vjeruje da nitko taj rekord dugo neće oboriti


Toni Horvat
28.09.2017.20:30

U nedjelju nakon ručka, u 14 sati, stanovnici Kutine i svi zainteresirani moći će prisustvovati spektaklu u kojem će se jedan mladi Hrvat pokušati upisati u Guinnessovu knjigu rekorda.

Matija Podhraški, mladi stunt vozač motocikla iz Kutine, upisat će se u povijest postavljanjem novog rekorda u najduljoj vožnji motocikla na glavi. Matija će na glavi voziti četiri kilometra, a sve će se odvijati u njegovu gradu.

Akrobatskom vožnjom bave se mnogi u svijetu, ali nitko se još nije odvažio na ovakav pothvat. Matija će prvi napasti ovaj rekord, a vjeruje da će ga i postaviti te da ga dugo nitko neće oboriti.

Matija je mladi stunt vozač iz Kutine i jedan od najboljih na europskoj stunt sceni, a od ove godine je i službeni vozač tvrtke InterCars Hrvatska. Sam osmišljava svoje trikove, a u nepune 22 godine ostvario je niz zapaženih rezultata. Šest je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je prvo mjesto na svjetskom natjecanju za najbolji trik u Bugarskoj 2013., devet prvih mjesta na europskim natjecanjima u najduljoj vožnji na prednjem kotaču, utrkama na zadnjem kotaču, a vlasnik je i europskog rekorda u vožnji na prednjem kotaču.

Ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda Podhraškom će biti ostvarenje životnog sna, a osim glavnog događaja u Kutini će gledatelji moći uživati u bogatom stunt showu na kojem će nastupiti i Matijini kolege stunteri Jure Križman, Hrvoje Kostelac, Matija Blaževac i Dorian Ikić.

A svi zainteresirani koji neće moći u Kutinu moći će obaranje rekorda pratiti u prijenosu na Matijinoj službenoj Facebook stranici.

100posto ekstremno

motocikl

ekstremni sportovi

Kutina

Matija Podhraški

Guinnessova knjiga rekorda

stunt vozač

Podijeli članak