CONORU PRVA RUNDA SUČELJAVANJA

McGregor izvrijeđao Moneyja i 'dokrajčio' ga skrivenom porukom na odijelu


Toni Horvat
12.07.2017.10:10
McGregor izvrijeđao Moneyja i 'dokrajčio' ga skrivenom porukom na odijelu
Reuters

sažeto

U prvom sučeljavanju Conor McGregor bio je glasniji i originalniji od Floyda Mayweathera


Toni Horvat
12.07.2017.10:10

Počelo je! Mjesec i pol dana prije termina za najskuplju borbu svih vremena Floyd Mayweather i Conor McGregor sučelili su se na prvoj u nizu press-konferencija održanoj u Los Angelesu, a irski MMA superstar nije gubio vrijeme da krene s "trash-talkom".

Čim je vidio 40-godišnjeg američkog boksača, koji je u karijeri dobio svih 49 mečeva, nasmijao se i upitao:

"Je li to je**na trenirka? Ne može si više ni priuštiti odijelo", rekao je The Notorious, koji je pak nosio sasvim posebno odijelo.

Iako izgleda kao obični sako s prugama, bolji pogled otkriva da su pruge satkane od riječi "Fuck you". Sjajan detalj, zapravo, kad se uzme u obzir to što se očekuje od ovog dvojca u sljedećih mjesec i pol dana, do konačno obračuna 26. kolovoza u Las Vegasu.

"Ovaj tip je sj**an! Zapamtite moje riječi, nokautirat ću ga unutar četiri runde", zaključio je McGregor u uvodnoj riječi.

Money se suzdržavao, sjedio sa strane pognute glave i njihao se dok Irac "odvergla" svoje. Kad je došao na red, jednostavno je odgovorio:

"Vi ih poredajte, a ja ih rušim kao kuglačke čunjeve. Tako ću 26. kolovoza srušiti i njega. Bog ne griješi i samo je jednu stvar napravio savršenom, a to je moj boksački omjer", rekao je Mayweather.

Bilo je tu još podbadanja, ali ono najzanimljivije nije bilo porkiveno mikrofonima, kad su se za potrebe snimanja jedan drugome unijeli u lice i govorili svašta dobrih tridesetak sekundi.

Ali ovo je samo početak, slične promotivne konferencije za medije očekuju ih u Torontu, New Yorku i Londonu. Prva runda sučeljavanja, što se "trash-talka" tiče, pripala je Conoru.

Očekuje se da će borba zaraditi više od milijardu dolara, a samo u SAD-u fanovi će je moći pogledati na "pay-per-view" televiziji za 100 dolara u HD rezoluciji ili za 90 u standardnoj.

Floyd Mayweather

Conor McGregor

Las Vegas

sučeljavanje

Podijeli članak