LJEVICOM U BRADU

McGregor u dvoranu postavio mural koji ga prikazuje kako nokautira Mayweathera


Toni Horvat
20.06.2017.15:30
McGregor u dvoranu postavio mural koji ga prikazuje kako nokautira Mayweathera
Reuters

sažeto

Conor McGregor opet je privukao pažnju na sebe fotografijom iz dvorane u kojoj se priprema za povijesni spektakl protiv Floyda Mayweathera


Toni Horvat
20.06.2017.15:30

Dok svijet iščekuje "borbu stoljeća" između neporaženog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera i irske UFC zvijezde Conora McGregora, svaki od boraca za nju se priprema na svoj način.

Budući da će se boriti prema boksačkim pravilima, Money i dalje svemu pristupa ležerno, više se brinući o svojem novom striptiz-klubu u Las Vegasu nego o pripremama za meč, tek tu i tamo odgovori na Conorova podbadanja.

A McGregor, poznat i kao Notorious (Zloglasni), priprema se punom parom i želi začepiti usta svima, odnosno ogromnoj većini, koji smatraju da će ga Floyd prebiti "ko vola u kupusu". A za dodatnu motivaciju u dvorani u kojoj trenira da je izraditi mural koji ga prikazuje kako ljevicom pogađa Mayweathera u bradu i (valjda) ga nokautira.

 

I am a filthy Irish animal.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jun 19, 2017 at 6:46pm PDT

"Ja sam prljava irska životinja", napisao je ispod fotografije.

Životinja ili čovjek, prljav ili čist, McGregor će zahvaljujući borbi 26. kolovoza u Las Vegasu zaraditi više nego ikad u karijeri, a cijela mu je priča donijela daleko više publiciteta nego što bi ga imao kao "obični" prvak UFC-a. A samim time i dodatne mogućnosti za zaradu u budućnosti.

 

Tunnel vision

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jun 19, 2017 at 7:02pm PDT

Floyd Mayweather

Conor McGregor

Las Vegas

nokaut

mural

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter