Neobično pojačanje talijanskog velikana

Milanski Inter dovodi napadača iz četvrte lige: Nekada je bio velika zvijezda, a danas ga skoro nitko ne želi


100posto
27.08.2019.14:00
Milanski Inter dovodi napadača iz četvrte lige: Nekada je bio velika zvijezda, a danas ga skoro nitko ne želi
Getty Images

sažeto

Inter Milan želi dovesti Wilfreda Bonyja koji je trenutno član jednog engleskog četvrtoligaša


100posto
27.08.2019.14:00

Milanski Inter planira do kraja prijelaznog roka dovesti još jednog napadača. Antonio Conte na raspolaganju ima Icardija, Martineza i Lukakua, no preferira igru s dva napadača pa želi dovesti još jednoga kako bi pojačao konkurenciju i bio siguran ako se jedan od navedene trojice ozlijedi.

Traži se, dakle, četvrti, a ime koje se pojavilo u engleskim medijima zvuči stvarno nevjerojatno. Napadač iz Obale Bjelokosti Wilfred Bony nekada je slovio za sjajnog igrača, no danas, s 30 godina, je daleko od slavnih dana. Bony je pod svijetla reflektora došao u Premier ligi igrajući za Swansea City od 2013. do 2015. godine.

Getty Images

Sjajne igre dovele su ga do Manchester Cityja koji je za njega iskeširao preko 32 milijuna eura i tako Bonyja učinio najskupljim izlaznim transferom u povijesti Swansea. Iako je stigao kao veliko pojačanje, nije se previše naigrao u Cityju pa je posuđen Stokeu da bi ga 2017. Swansea vratio u svoje redove za 13 milijuna eura.

Getty Images

Pokušaj oživljavanja karijere nije usopio pa je završio na posudbi u Al Arabiju iz Katara, a danas je slobodan igrač. Kako bi imao gdje trenirati dogovorio je suradnju s engleskim četvrtoligašem Newportom u kojem čeka da ga pokupi neki veći klub. To bi mogao biti Inter koji u Bonyju vidi sjajno besplatno pojačanje koje će se savršeno uklopiti u ulogu četvrtog napadača.

nogomet

transfer

Inter Milan

Wilfred Bony

newsletter

Prijavite se na Newsletter