IZAZOV I ZARADA

Miočić želi borbu s Joshuom: 'Puno sam boksao prije MMA-a, sve je moguće' ▶️


Toni Horvat
23.05.2017.11:45
Miočić želi borbu s Joshuom: 'Puno sam boksao prije MMA-a, sve je moguće' ▶️
Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Ponukan sve izvjesnijim okršajem Floyda Mayweathera i Conora McGregora američki MMA borac hrvatskih korijena poželio se okušati protiv novog boksačkog šampiona


Toni Horvat
23.05.2017.11:45

Dugo očekivana i sve češće najavljivana borba između neporaženog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera Jr. i UFC-ove zvijezde Conora McGregora sve je izvjesnija, što je potaknulo i druge borce iz oba svijeta da razmišljaju o sličnim susretima. Pa tako i Stipu Miočića, koji već danima govori o okršaju s Anthonyjem Joshuom, fantastičnim britanskim boksačem koji je nedavno pobijedio Vladimira Klička.

"Pratim situaciju s Mayweatherom i Conorom, velika je to stvar. Borba između mene i Joshue bila bi sjajna stvar, izazvala bi velik interes, a vjerujem i da bi bila zanimljiva", rekao je Stipe u telefonskom razgovoru u emisiji "The MMA Hour Live".

Pratio je meč Joshue i Klička, iako ne cijeli.

"Joshua je vrlo čvrst i s razlogom je prvak", rekao je Miočić, pa objasnio zašto misli da bi imao šanse protiv Britanca, iako u borilačkom svijetu prevladava mišljenje da MMA-ovci ne bi imali nikakve šanse protiv vrhunskih boksača.

"Puno sam boksao ranije, prije nego što sam ušao u MMA. Čvrst je momak, ali i ja sam. Sve je moguće, iznenađenja se događaju", objasnio je Stipe, kojeg je voditelj pitao zanima li ga ta borba kao izazov ili kao prilika za ogromnu zaradu.

"Oboje! Bila bi to sjajna prilika za testirati se protiv takvog borca", zaključio je Miočić.

Razgovor sa Stipom, koji počinje s Cleveland Cavaliersima, a nastavlja se odbijanjem supruginih telefonskih poziva, počinje na 2:06:00, a dio o borbi s Joshuom na 2:20:00.

MMA

UFC

Stipe Miočić

Anthony Joshua

Podijeli članak