JUNAČKO DJELO ILI ČISTI KRETENIZAM?

Mladi igrač američkog nogometa zavlačio se pod vlak, pa ostao bez noge i ispunio 'obiteljsko proročanstvo'


Toni Horvat
12.09.2018.08:00
Mladi igrač američkog nogometa zavlačio se pod vlak, pa ostao bez noge i ispunio 'obiteljsko proročanstvo'
Profimedia (ilustracija)

sažeto

Još se ne zna što je Derek Loccident radio pod vlakom


Toni Horvat
12.09.2018.08:00

Nema nikakve šanse da ste ikad čuli za Dereka Loccidenta, a velika je šansa i da ne biste da nije ispunio "proročanstvo" vlastitog prezimena. Kao da je sudbina znala da će mladi igrač američkog nogometa karijeru završiti željezničkom nesrećom. Prezime mu je, naime, kombinacija riječi lokomotiva (locomotive) i nesreća (accident).

I tako se 20-godišnji Loccident, koji igra football na sveučilištu Central Oklahoma iz nekog razloga u nedjelju ujutro poželio zavući pod vlak, koji je mirno stajao na postaji. Međutim, dok se on zavlačio, vlak je krenuo i prešao mu preko stopala.

Loccident će preživjeti ovu nesreću, ali stopalo mu je zauvijek oštećeno, a karijera završena. Šteta, dobro je počeo novu sezonu, kao cornerback UCO-a u prve dvije utakmice imao je 15 "tackleova".

"Sad je jedino važno da Derek zna kako ima našu punu potporu, Tu smo za njega. Važno je da to zna i njegova obitelj. Nije više važan kao igrač footballa, nego kao mladi čovjek za kojeg smo tu", rekao je u priopćenju trener njegove momčadi Nick Bobeck.

Istraga je u tijeku jer se još ne zna što je Loccidenta nagnalo da se zavlači pod vlak. Je li mu nešto vrijedno ispalo, pa je riskirao i život ne bi li spasio to "nešto"? Je li želio biti cool pred prijateljima ili opaliti nezaboravni selfie? Dok se situacija ne raščisti, možemo samo nagađati radi li se o nekakvom junačkom djelu (možda je vidio mačića ispod vagona) ili potez mladog, pretencioznoga kretena koji je zbog gluposti završio karijeru i izgubio važan dio tijela.

nesreća

vlak

football

Derek Loccident

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter