VIDEO: IZMISLIO JE HRVATSKU RATNIČKU VJEŠTINU

'Modrić i Vatreni mogu biti zvijezde u svemiru, ali ovdje podižemo samopouzdanje kakvo se ne dobiva nigdje, ovdje postaješ Superman!'


Vjekoslav Paun
28.11.2018.14:00
'Modrić i Vatreni mogu biti zvijezde u svemiru, ali ovdje podižemo samopouzdanje kakvo se ne dobiva nigdje, ovdje postaješ Superman!'

Vjekoslav Paun
28.11.2018.14:00

Sasvim slučajno, nakon što se vratio iz jedne od misija, u konkretnom slučaju iz Afganistana, doživio je prosvjetljenje i upustio se novi, najveći izazov.

"Htio sam borilačku vještinu koja njeguje proučavanje i oživljavanje hrvatske ratničke kulture", otkrit će Gordan Krajačić, tvorac Crobrana, a koje je i duhovno učenje.

"Crobran je moderna samoobrana koncipirana za čovjeka u 21 stoljeću, a ima svoje drevne korijene od postanka života u Hrvatskoj", reći će i pojasniti:

"To znači hrvatska borbena učenja, ili hrvatske ratničke vještine"

Crobran trenutačno djeluje u tri kluba, u Pakracu gdje okuplja do 40-ak polaznika, pa u Zagrebu, na Črnomercu i u centru.

Facebook

"Namijenjen je svima. Imamo posebno razvijene sustave treninga i tehnika za žene, djecu, invalidne osobe, starije osobe i posebne sustave za osobe koje rade u službama kao što su policija, vojska i zaštitari. Crobran vještina može se prilagoditi svakom individualnom korisniku", rekao je.

"Onaj tko ovo prakticira postaje Superman jer ga automatski čini bržim i neustrašivim, jačim od ostalih", reći će i dodati da se zloupotreba kažnjava - izbacivanjem.

Uostalom, evo kako je to izgledalo u prilogu...

100posto sport video

borilačke vještine

crobran

Gordan Krajačić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter