Hrvat napušta Madrid

Modrić najkasnije na ljeto odlazi iz Reala: 'Kraljevi' dovode novu zvijezdu koja preuzima Lukinu 'desetku'


100posto
10.09.2018.15:00
Modrić najkasnije na ljeto odlazi iz Reala: 'Kraljevi' dovode novu zvijezdu koja preuzima Lukinu 'desetku'
Getty Images

sažeto

Real Madrid trebao bi najkasnije idućeg ljeta dovesti Kyliana Mbappéa koji bi mogao naslijediti Modrićev broj 10 


100posto
10.09.2018.15:00

Real Madrid razočarao je svoje navijače ovoljetnim prijelaznim rokom. Klub je napustio najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo, a nije dovedena niti jedna megazvijezda koja bi ga dostojno zamijenila. Spominjala su se velika imena, no na kraju od toga nije bilo ništa.

Najveće želje Reala tako i dalje ostaju Neymar i Kylian Mbappé. Dok je brazilski čarobnjak bolja kupovina u ovom trenutku, mladi Francuz je veliki zalog za budućnost, a to je potvrdio i bivši igrač Reala Steve McManaman koji je za englesko izdanje Goala rekao kako bi Mbappé trebao biti Realova jedina meta.

"Da dođe Neymar to bi bilo jako čudno i komplicirano jer je igrao za Barcelonu. Znam da ga je Florentino Perez jako htio, ali Realu treba pouzdana zvijezda za idućih 10 godina i zato je Mbappé bolji izbor od Neymara. On može zamijeniti Ronalda", tvrdi McManaman.

Iako je prijelazni rok završio u dijelu španjolskih medija još se piše kako Real na zimu ide upravo po mladog francuskog napadača, a najdalje je otišao ne previše pouzdani Don Balon koji tvrdi kako će Real Mbappéu ponuditi Modrićevu desetku, a to bi značilo da Luka najkasnije na kraju sezone napušta Real Madrid. Ponuda mu svakako neće nedostajati, no vjerojatno se Mbappé može i prilagoditi pa uzeti neki drugi broj i zaigrati uz najboljeg veznjaka u Europi, Luku Modrića.

Real Madrid

Luka Modrić

transfer

Kylian Mbappe

newsletter

Prijavite se na Newsletter