VIDEO: ČEKAJ, OVO JE TOMIĆ NAPRAVIO?!

Najbeskrvniji hrvatski sportaš u povijesti potpuno poludio i glavom nokautirao protivničkog igrača


Toni Horvat
13.06.2018.12:00
Najbeskrvniji hrvatski sportaš u povijesti potpuno poludio i glavom nokautirao protivničkog igrača
Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Španjolci traže visoku kaznu za našeg bivšeg reprezentativca


Toni Horvat
13.06.2018.12:00

Još otkad je kao klinac bio mlada zvijezda Zagreba i velika nada hrvatske košarke, Anti Tomiću zamjerali smo beskrvnost i nedostatak agresivnosti na terenu, a pogotovo tijekom brojnih razočaravajućih nastupa u dresu reprezentacije. Onda možete zamisliti koliko je sati bilo kad je 217 cm visoki Dubrovčanin ovako izgubio živce.

Iz Španjolske nam stiže snimka s utakmice Barcelone i Baskonije, koju su gosti dobili 88-82 u produžetku i tako se plasirali u finale domaćeg prvenstva. Tomić je jedan napad Baskonije zaustavio tako što je dočekao centra Ilimanea Diopa i udario ga glavom u glavu.

Na početku snimke vidimo kako je Diop odglumio da ga je Tomić udario, pa je naš košarkaš vjerojatno dobio želju dati Senegalcu pravi razlog za padanje.

Španjolska je javnost ostala zgrožena postupkom inače mirnoga Hrvata te traži žestoku kaznu za ovakvo ponašanje.Ako je i dobije, međutim, pitanje je gdje će je odraditi budući da mu na kraju sezone istječe ugovor, pa je moguće da je Ante šestogodišnju karijeru u Barceloni završio ovakvom glupošću.

Barcelona

nokaut

Ante Tomić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter