Klub vrijedi 70 milijuna kuna

Nakon 10 poraza u sezoni, novi 'potres' na Kvarneru: Rijeka ovih dana dobiva novog vlasnika!


Vjekoslav Paun
13.11.2017.16:00
Nakon 10 poraza u sezoni, novi 'potres' na Kvarneru: Rijeka ovih dana dobiva novog vlasnika!
Srdjan Vrancic / CROPIX

sažeto

Klub će preuzeti Damir Mišković, dosadašnji predsjednik Rijeke...


Vjekoslav Paun
13.11.2017.16:00

Rijeka mijenja vlasničku strukturu, kroz sljedećih 15 dana dobit će novog vlasnika. Kako piše Novi list, klub će preuzeti predsjednik kluba - Damir Mišković...

"Još uvijek ne mogu sa sigurnošću istaknuti kakav nas rasplet očekuje. Kad smo prije pet godina dolazili, Social Sport odigrao je ključnu ulogu u saniranju dugovanja, oformili novi stručni stožer i krenuli u pobjednički niz. Spreman sam učiniti sve kako bismo uspjeli u otkupu vlasničkih udjela i napravili najnoviju Rijeku. To traži jako iscrpne pregovore koji se ipak privode kraju", rekao je Mišković.

Vrijednost kluba s Rujevice kreće se između 60 i 70 milijuna kuna.

"Što očekuje klub? Poteći će med i mlijeko! Šalim se, ali postavimo li željenu vlasničku strukturu, nastavit ćemo imati jednake sportske ambicije: biti u vrhu hrvatskog nogometa i igrati u Europi. U kadrovskom smislu vrlo vjerojatno neće se događati značajnije promjene, a značajno će se promijeniti orijentacija na vlastite igrače. Mi u skoro vrijeme očekujemo niz igrača u prvom sastavu koji će doći iz naše škole nogometa", rekao je Mišković.

nogomet

Rijeka

Damir Mišković

Podijeli članak